Reggeli Híradó

2002-03-27 10:25 Info rádió

Reggeli Híradó

Riporter Borkesz Andrea


Mv.: - A mai Színházi Világnapot használja ki a Pécsi Országos Színházi Találkozó vezetősége arra, hogy hírverést csapjon a júniusi eseménysorozatnak. Jordán Tamással Pécsi Országos Színházi Találkozó szervezője Borkesz Andreának adott interjút.

Jordán Tamás, Pécsi Országos Színházi Találkozó szervezője: - 3 órakkor a Jókai térre tervezünk egy 1 órás összejövetelt, ahol a Könnyű Esti Sértés nevű színészzenekar játszik és ott szétosztunk űrlapokat a nézők között, amelyen lehet ha kitölti, azon lehet nyerni nagyon jó szállodai szobákat a pécsi fesztiválra, ami június 6-ától 15-éig tart és a szobákhoz természetesen majd járnak színházjegyek is.

R.: - Hány jegyet sorsolnak ki?

Jordán Tamás, Pécsi Országos Színházi Találkozó szervezője: - 10 darabot.

R.: - Ez milyen körülmények között történik majd?

Jordán Tamás, Pécsi Országos Színházi Találkozó szervezője: - Hogy kik jöhetnek, kiket látunk vendégül, azt valamelyik kereskedelmi tévé reggeli műsorában fogjuk majd megejteni a sorsolást.

R.: - És kik jelentkezhetnek vagy hogyan történik a jelentkezés?

Jordán Tamás, Pécsi Országos Színházi Találkozó szervezője: - Ott lesz egy kis stand, ami ugye a Pécsi Országos Színházi Fesztiválnak a standja, ott adunk újságot, ami a Hívó címet viseli és a fesztiválról szól és ott adják oda ezek nyomtatott kis űrlapok, amire a vállalkozókedvűek felírhatják a nevüket, címüket, bedobják egy urnába és azt majd továbbítjuk a sorsolás helyére.

R.: - Azon kívül, hogy ott jegyeket sorsolnak, mit várhat még a közönség?

Jordán Tamás, Pécsi Országos Színházi Találkozó szervezője: - Hát azt, amit egymástól várunk vagy remélünk, hogy nagyon sok színészkolléga kint lesz, keresve egymás társaságát és természetesen a közönségét is. Remélem, hogy jó időben, egy kellemes órát eltöltünk, mosolygunk egymásra, halljuk a zenét, szóba elegyendünk és hát jól érezzük magunkat egy kicsit, egy kóstoló vagy ízelítő a pécsi hangulatból.

süti beállítások módosítása