Fire of Dance

A BROADWAY EGY NAPRA A MARGITSZIGETRE KÖLTÖZIK
Magyar szereplő a Fire of Dance nemzetközi társulkatában: KAMARÁS MÁTÉ

A látványos táncshow a Riverdance, a Stomp, a Lord of the Dance, a Grease, a Tap Dogs és a nagy sikerű ABBA-show, a Mamma Mia! legsikeresebb számaival május 28-án a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon vendégszerepel. A társulattal fellép Kamarás Máté is, akit az itthoni musicalszínpadokról jól ismerhetünk.A Fire of Dance a világ legsikeresebb sztepp produkcióinak és világhírű táncshowjainak gyűjteménye: Riverdance, Tap Dogs, Stomp, Lord of the Dance, Fame, Grease, ABBA’s Mamma Mia.
Az előadásban szerepel az 1976-ban született és már 16-17 évesen a Rock Színház előadásaiban (Sakk, Utazás) feltűnt Kamarás Máté. Őt legtöbben a FAME című musical Nick szerepéből, a KI MIT TUD?-ról, illetve az Elisabeth című musicalből ismerhetik.
Kamarás Máté a Színház- és Filmművészeti Egyetemen folytatott tanulmányai alatt ösztöndíjat kapott az angol Elmhurst School dráma-musical-tánc tagozatára, majd 1997-től a Roman Polanski rendezte Vámpírok bálja című musical egyik főszerepét (Herbertet) játszotta a bécsi Raimund Theater-ben. Sikeres bemutatkozását további felkérések követték: Vest Norges Opera (Norvégia) - Chess; Zell am See (Ausztria) – Rockin’ Musical; Ronacher Theater (Bécs) – Falco. A most nálunk is látható, Európa-szerte óriási sikerrel játszott Fire of Dance produkció egyik szólistája.
Az előadás fergeteges táncszámokat váltogat ír balladákkal, izgalmas keresztmetszetét nyújtja mindannak, ami az utóbbi években a Broadway és a West End táncszínpadain sikert aratott. A The Irish Dance Company, a The Sydney Tap Flames és a New York Musical Theater művészei, köztük a sztepp világbajnok Guillen Alonso és Roser Front közös produkciója Pesten ritkán látható látványosságot ígér.

süti beállítások módosítása