Vidor Fesztiválon 26 társulat lépett a közönség elé

2002-09-20 08:10 Duna TV

Indul a nap



ÖSSZKÉP

Mv.: - A jókedv megszállta Nyíregyházát. Az ok pedig a Móricz Zsigmond Színház. A vidámság és derű országos seregszemléjén azaz a Vidor Fesztiválon 26 társulat lépett a közönség elé és akinek még ez sem volt elég azt filmvetítések és utcai muzsikusok szórakoztatták.

Tasnády Csaba igazgató, Móricz Zsigmond Színház: - Méltó és színvonalas nevettetésnek, szórakoztatásnak nincs megérdemelt ünnepe. Pedig úgy gondolom hogy ez kijárna ennek a műfajnak. Rohanó, kapkodó, görcsös világunkban én úgy gondolom hogy mindenkire ráfér egy kis kikapcsolódás, lazítás, nevetés.

Rudolf Péter színművész: - Az fontos ebben a nagy rohanásban hogy ráadásul egy olyan egyszerű gondolat mentén a vígjátékok mentén a röhögés mentén a derű mentén szerveződött ez a dolog ami különben is nekem mindig is a szívem közepe volt. És azt gondolom, hogy csak azok a dolgok érdekesek amiken ha sírni is lehet rögtön utána röhögni is. És legjobb hogyha a kettőt együtt lehet csinálni.

Tasnády Csaba igazgató, Móricz Zsigmond Színház: - Nagyon jó volt a reakciója a színházaknak. Szívesen jöttek. Jó ötletnek tartották. Pont azok a kissé a szakma által mostohábban kezelt előadások amelyek tényleg elsősorban a szórakoztatás, a nevettetésről szólnak. Azok jöhetnek most el. Nagyon jó a városban a visszhangja a dolognak. És nagyon bízunk benne hogy lesz folytatása jövőre is.

süti beállítások módosítása