Vári Éva az idei Súgó Csiga Díj nyertese

A Súgó színházi programmagazin által indított internetes szavazás eredményeképpen idén Vári Éva kiváló mûvész kapta a Súgó Csiga Díjat.

A színházba járó közönség március 21-ig szavazott a www.csiga.sugo.hu címen, a szavazás ideje alatt közel 17 ezer szavazat érkezett. Vári Éva a 2002. év legnépszerűbb színészeként a tavalyi év nyertesétől, Szervét Tibortól a vehette át fődíjat.

2003. február 1-én, az immár harmadik alkalommal indított nagyszabású internetes szavazáson Magyarország legnépszerűbb színészére adhatták le a szavazatukat az internetezők.
A szavazatok alapján a közönség 12 kedvenceként Alföldi Róbertet, Bozsó Pétert, Debreczeny Csabát, Gyuriska Jánost, Kamarás Ivánt, Kolovratnik Krisztiánt, László Zsoltot, Mácsai Pált, Nagy Ervint, Oroszlán Szonját, Pápai Erikát és Vári Évát jelölte meg.

A harmadik Súgó Csiga Díjat a Színházi Világnap keretén belül rendezett gálán, 2003. március 27-én az Ybl Palotában adták át. Az est házigazdája D.Tóth Kriszta volt.

A Súgó legfőbb törekvése a színházi kultúra kiemelt támogatása és minél szélesebb körben való terjesztése mellett az, hogy elősegítse a közönség és a színészek még szorosabb kapcsolatának kialakítását. Ezért a Súgó örömmel vállalta fel a Színházi Világnap támogatását és a médiákban való széles körű kommunikálását egyaránt.


További információ:

Lampé Ágnes | Pethő Zsófia
Est Média | Est Média
PR-vezető | Médiareferens
Tel:436-50-28 | tel: 436-50-98
e-mail: lampe.agnes@estmedia.hu | e-mail: petho.zsofia@estmedia.hu

süti beállítások módosítása