Alakul az idei POSZT OFF programja

A Színház- és Filmmûvészeti Egyetem elõadásai a Helyõrségi Klubban, a Sétatéren és a Bóbita Bábszínházban láthatók. Színitanodák mutatkoznak be a Sétatéren, a Bóbita Bábszínházban és a Horvát Színház Anna udvarában.
Pintér Béla és társulata a Helyõrségi Klub vendége lesz, Molnár Ferenc Lilioma siketnémák számára (jelelõ elõadásban), Shakespeare Othellójának beavató színházi elõadása, valamint a Vakrepülés Színjátszó Társaság, a vakok és gyengén látók színháza a Bóbita Bábszínházban lesz látható.
kapcsolódó fórum >>>>
A III. Pécsi Országos Színházi Találkozó honlapja>>>

Újra működik a szabadtéri színház a Tettyén: koncertek és a hazai szabadtéri színházak vendég előadásai várhatók.

A Nyílt Fórum vitái június 9. és 12. között a Művészetek Házában, idei magyar ősbemutatóik, Háy János Herner Ferike faterja című a Harmadik Színházban és Mikó Csaba Apa (a debreceni Csokonai Színház előadása) a Horvát Színházban lesznek. A felolvasószínházak listája még alakul.A fesztiválklubnak idén a Palatinus Szálló étterme ad helyet, koncertekkel, beszélgetésekkel.


Az IFI GÉNIUSZok a jól bevált Café Dante, Uránia mozi, Civil Közösségek Háza és Sétatér mellett megszállják a Légó Galériát és a Király utcai (volt) OTP székházat. Új résztvevők az AULÁban a soproni Nyugat-Magyarországi Egyetem Alkalmazott Művészeti Intézete és a Miskolci Egyetem Kulturális és Vizuális Antropológia Tanszéke.

Idei kiállítási terveink:

• a Nemzeti Színház előcsarnokában Csík György díszlet- és jelmeztervező kiállítása
• a Kamaraszínházban "díszvendégünk Törőcsik Mari"
• a Művészetek Házában Színház a képzőművészetben és Rátkai Erzsébet jelmeztervező kiállítása
• az Ifjúsági Házban Régi színészek, régi előadások (fotókiállítás)
• a Parti Galériában színházi ékszerek
• továbbá számos helyen az IFI GÉNIUSZok installációi és kiállításai.
Presser Gábor és Selmeczi György estjeivel folytatódik a Színházi dal sorozat. Megismételjük a tavalyelőtti nagysikerű Zongorapárbajt.

A Fesztivál megnyitóján és este a Café Dantéban az Anima Sound System játszik. A Dante udvarán fellép még: a Makám, Egy Kiss Erzsi Zene és számtalan művészeti főiskola (egyetem) komolyzenei, jazz, acid, és egyéb stílusokban.

A Dominikánus házban és a Művészetek Házában Dévényi Ádám és a KovátsMűhely, a Zsinagógában a Budapest Klezmer Band lesz hallható, a Művészeti Szakközépiskola színháztermében a New York Ballet Company lép fel.

A Dominikánus házban a szakmai vitákat délelőttönként Koltai Tamás vezeti. Itt, a tavalyi helyszínen, folytatódik Bácskai Júlia pszichoszínháza és Geszti Péterék ARC programjai.

A Művészetek Házában Kertész Imre Sorstalanság című regényét elmondja Darvas Iván.
A Horvát Színházban A színházcsináló (Bruscon szerepében Darko Ċurdo, Zágrábból), a Fáklya Horvát Művészegyüttes (koreográfus: Kricskovics Antal), Súgófesztivál és a tavalyi nagysikerű Magyar Hangja.

Legközelebb már pontos időpontokkal jelentkezünk
az OFF összes szervezői

kapcsolódó fórum >>>
A III. Pécsi Országos Színházi Találkozó honlapja >>>

süti beállítások módosítása