Egy, kettõ, három, négy a Radnótiban

A Radnóti Színház - hagyományaihoz híven - ebben az évadban is négy bemutatót tervez.

Egy: Edward Albee Szilvia, a K. címû darabját Gothár Péter rendezi, fordította Varró Dániel. Szereplõk: Udvaros Dorottya, Szervét Tibor, Csányi Sándor, Lengyel Tamás. Az elõadás olvasópróbája szeptember 1-jén volt, a bemutató idõpontja: 2003. október 19.




Kettõ: Ezután Valló Péter rendezi Oscar Wilde
Az ideális férj címû, régen játszott, ám igen aktuális színdarabját, Nádasdy Ádám friss fordításában. Bemutató: 2003. december 14.




Három: Frank Wedekind Lulu címû drámája lesz, Deák Krisztina rendezésében. Bemutató 2004. március elején.

Négy: Az évad utolsó bemutatóját Rusznyák Gábor rendezi, amelynek tervezett idõpontja 2004. április vége.

SZÍNHÁZ HÁTULRÓL

Szeretettel várunk minden érdeklődőt a Radnóti Színházba szeptember 19-én, pénteken 17 órakor kezdődő hagyományos évadnyitó eseményünkre. Bepillanthatnak a kulisszák mögé, bejárhatják a színházat - elölről, hátulról.
A körsétát - a hagyományoknak megfelelően - Bálint András igazgató ismertetője előzi meg a 2003/2004-es évad várható bemutatóiról.


LEGYEN A BARÁTUNK!

Ha már régóta látogatja színházunkat, ha most jár itt először, vagy ha csak hébe-hóba tér be egy-egy előadásra - itt az ideje, hogy közelebbről megismerje színházunkat. Legyen a Barátunk!
A Radnóti Színház Baráti köre a 2003/2004-es évadban is örömmel várja Önöket. Baráti körünk tagjainak jegyelővételi jogot biztosítunk, továbbá 100 Ft kedvezményt minden vásárolt jegy árából. Barátainknak postán vagy e-mailen küldjük el havi műsorunkat, és őket tájékoztatjuk először új bemutatóinkról. Mindezért igazi Baráti árat kérünk: 1500 Ft-ot a teljes évadra.
A barátságot megkötni a színház melletti Szervezésben lehet.
Továbbra is várjuk kedves nézőinket a Radnóti Színházba!

süti beállítások módosítása