Minden este varázslat

- A MAGYAR DRÁMA NAPJA -
Használják ki az alkalmat, azt szokták mondani, nem sok lehetõség van, hogy egy teremben összegyûljenek - jegyezte meg Mandur László 2003. szeptember 23-án a Parlament Vadásztermében, amikor a színházi élet prominens személyiségeit fogadta a Magyar Dráma Napja alkalmából.

Az Országgyűlés alelnöke és a Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériumának vezetősége - immár hagyományként - közösen látta vendégül a színigazgatókat, főrendezőket, kifejezve tiszteletüket, elismerésüket és elkötelezettségüket a kultúra e területe mellett. A találkozó megszervezésének célja volt elősegíteni a kommunikációt és együttműködést a gondokkal küzdő színházi szakmában.

A fogadáson részt vett Schneider Márta helyettes államtitkár, Pető Iván, a parlamenti kulturális és sajtóbizottság elnöke, valamint Schiffer János főpolgámester-helyettes. Mandur László beszédében csodás munkának nevezte a színházi teendőket, és megköszönte, hogy minden este varázslattal ajándékozzák meg a közönséget. Egyúttal kérte, hogy a meghívottak adják át üzenetét munkatársaiknak, akik szintén sokat tesznek a színvonalas előadásokért.

süti beállítások módosítása