IBS

Az IBS Színpad (International Buda Stage) mûvészeti vezetõje, Vámos Miklós, és zenei vezetõje, Lukácsházi Gyõzõ, sajtótájékoztatón számolt be a színház 2003/2004-es terveirõl. Az elsõ bemutató október 11-én Agatha Christie: A vád tanúja lesz Földessy Margit rendezésében, a fõbb szerepekben Szabó Gyula, Pásztor Erzsi/Komlós Juci, Dobó Kata/Gallusz Nikolett, Lengyel Tamás/Csizmadia Gergely látható.
Az évad elsõ felében bemutatásra kerül Jeff Baron: Szép jó estét, Mr. Green! címû drámája Esze Dóra fordításában, Hajdú István és Magyar Attila elõadásában, és Alonso Alegria: Kötélen a Niagara felett címû drámája új változata, Szabó Gyõzõ fõszereplésével.


Az IBS színpadán továbbra is látható az És Rómeó és Júlia..., a Mit bán Bánk?, a Sörgyári capriccio, a Beatles forever, a Kocsonya Mihály házassága, a Švejk vagyok, a Van, aki forrón szereti, a Margarida asszony és a Hogyan hódítsuk meg a nőket (férfiakat)? című produkció.

A gyerekprogramok közöttaz IBS-ben, folytatódik a nagysikerű Bonbon Matiné, találkozhatnak a gyerekek többek közt Levente Péterrel, Gryllus Vilmossal, a Kalákával, a Kolompos együttessel és a 100 Folk Celsius zenekarral. Színre kerül Szabó Magda: mondjátok meg Zsófikának, a legilletékesebbek, gyerekek előadásában. Rendező: Csáki Csilla. Változatlanul látható Lázár Ervin klasszikus gyerekmeséje, a Berzsián és Dideki.

A zenei programok is széles skálán mozognak, a Raiffeisen Jazz Klub keretén belül fellép Pege Aladár és osztrák vendégei, de láthatja a közönség Gerendás Pétert, Tabányi Mihályt, Zsédát, a Benkó Dixiland Bandet és az Oláh Kálmán Szextett is.

süti beállítások módosítása