Díjkiosztó - Magyar Stúdiószínházi Mûhelyek XV. Fesztiválja

Harmadik alkalommal ad otthont a Bárka Színház a Magyar Stúdiószínházi Mûhelyek Fesztiváljának, amin többek között Pintér Béla Társulata, a Beregszászi Illyés Gyula Színház, a Sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház, a Nyírgyházi Móricz Zsigmond Színház, a Kecskeméti Katona József Színház, az Artus Színház, a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház, a Stúdió K mutatja be egy-egy produkcióját.

Idõpont: 2003. október 6. (hétfõ) 21.30
Helyszín: Bárka Színház, Kávézó, Budapest 1082. Üllõi út 82Zsűri: Koltai Tamás, Nánay István, Malgorzata Semil (Lengyelország), Prof. Lubomir Vajdicka (Szlovákia)

"Fórumot kívánunk teremteni a hivatásos vidéki, illetve határon túli magyar stúdiószínházi műhelyekben folyó alkotó, kísérletező munka bemutatásához, továbbá a színházi szakma egésze számára fontos eredménnyel, tanulsággal szolgáló struktúrán kívüli és alternatív produkciókhoz... A Fesztiválra az előadásokat továbbra is előzetes válogatás alapján hívjuk meg, melynek során igyekszünk a kortárs dráma új értékeit színpadra segítő, a színházi formanyelv, a színészi játék eszközeinek megújítására kísérletet tevő produkciókat és a klasszikus értékeket őrző előadásokat meghívni, amelyek joggal tarthatnak számot a szakma és az igényes közönség figyelmére egyaránt. A korábbiakhoz hasonló módon törekszünk a legígéretesebb pályakezdő rendezők, újonnan szerveződő alkotóközösségek legjobb produkcióinak a Fesztivál programjaként a szélesebb szakmai nyilvánosság előtti megismertetésére is." (- Kapuszta Katalin - fesztiválszervező)

süti beállítások módosítása