Megnyílt a Miskolci Nemzeti Színház honlapja

Megújult formában, a korábbinál bõvebb tartalommal várja az érdeklõdõket a Miskolci Nemzeti Színház honlapja. Minden információ, ami a színház életével kapcsolatos elérhetõ, megtudható az oldalról. Megismerhetõ a repertoár, a havi mûsor; jegyinformációkkal szolgálunk; portréval és önéletrajzzal bemutatjuk a színház vezetõit és a társulat tagjait.

Virtuális séta során bekalandozhatják a több mint 16 ezer négyzetméteres épületkomplexum öt játszóhelyét és a díszletkészítő műhelyeket. Bemutatjuk a Miskolci Páholyt és támogatóinkat, partnereinket. Ízelítőt adunk a színház lapja, a Színházi Esték számainak tartalmából.

Az idén 180 éves a Miskolci Nemzeti Színház. Képek és szövegek vezetik végig az érdeklődőt az alapítás és a majd kétszáz év történetén. A Mennybéli páholyban a miskolci teátrum már elhunyt jeles tagjainak az életrajza olvasható.
Kérjük, látogassanak el honlapunkra: www.miskolcinemzetiszinhaz.hu




Kedves látogatók! Köszönjük, hogy "látogatják" oldalainkat! Kérjük, írják meg, hogy épülő honlapunkon hol találnak hiányosságokat, tévedéseket, hogy mihamarabb ki tudjuk azokat javítani. Türelmüket ezúton is köszönjük:
A Miskolci Nemzeti Színház vezetősége

süti beállítások módosítása