Strong Deformity A38 hajó

Az, hogy a szombathelyi Strong Deformity „befutott”, látnivaló. Megjelent a Magic Syrup címû albumuk, melynek producerei az „animás” Németh Gergely és Prieger Zsolt. Hosszú hetek óta elõkelõ helyeken tanyáznak a Viva+ slágerlistáján, Imaginary Adventures címû dalukból készült klipjükkel lehetetlen nem találkozni. Ha bekapcsoljuk a televíziót még az MTV Europe-n is elkaphatjuk klipjüket. Hair – a zenekar énekese nemrég felkérést kapott a magyar Viva TV-tõl egy mûsor vezetésére is. Egy szó mint száz, egyes szakértõk már arról beszélnek, hogy a Warner Musichoz szerzõdõ, a homályból nagyon gyorsan elõtûnõ zenekar elõtt ott a nemzetközi befutás lehetõsége.



2003. december 11. csütörtök 21h

vendégek: BooBoo’s Punch, Albiona Performance, Longman és Bratva



A zenekarnak mégis elsősorban a hazai pálya nagyon fontos, Magic Syrup című legújabb anyagukat szeretnék a lehető legtöbb helyen bemutatni, nemcsak Budapesten.

Az Animás Prieger Zsolttal éjszakába nyúló estéken tuningolják, teszik „maibbᔠa hangzást, a gitárt dzsungel-groove-okkal, vagy drum & bass hangzással effektezik, szitárhangokkal és egyéb érdekes hangmintákkal próbálják a hangzást egyedivé csiribálni. Számaik írásánál – saját bevallásuk szerint - maximalisták, nem sajnálják az időt az igazi hangok megtalálására. Mégis az egyszerűen befogadható dalokat részesítik előnyben.


Az A38 igazán nagyon jó helyszín az igényes zenekar szempontjából, ugyanis tudvalévő dolog, hogy a hely egyik erőssége az igen jó hangtechnikai adottságokkal rendelkező koncertterem, ahol eddig még minden zenekarnak élményszámba ment a koncertezés.


süti beállítások módosítása