Színházi és mozgásszínházi pályázat

Megjelent a NKÖM alternatív színházi és mozgásszínházi pályázata. Beadási határidõ február 26. DE: mivel ez évtõl megváltozik a szokásos rend, kérek szépen mindenkit, hogy mielõbb készítse el pályázatát....
Búzássy Éva írása

Kedves Pályázók!
Megjelent a NKÖM alternatív színházi és mozgásszínházi pályázata, letölthető a www.nkom.hu lapról. Beadási határidő február 26. DE: mivel ez évtől megváltozik a szokásos rend, kérek szépen mindenkit, hogy mielőbb készítse el pályázatát.

Az anyagot idén a támogató önkormányzathoz kell benyújtani, innen (azoknak, akik azt szokták ráírni, hogy "lásd fővárosi lista", tehát majd rajtunk keresztül kapják meg a pénzt) nekünk kell továbbítani a Kincstárhoz, aki majd továbbküldi a NKÖM-be. Ez azt jelenti, hogy nálunk is feladatok vannak vele, én pedig éppen a postára adás határidejétől vagyok vidéken, tehát aki előbb behozza vagy beküldi, azzal még tisztázni tudom, hogy minden rendben van-e, aki később, az esetleg számíthat valamely hiánypótlási felhívásra a Kincstártól, ez rengeteg időt elvesz a feldolgozásból, csúszik az értékelés és persze az utalás is. Új, hogy idén minden pályázatba külön támogató levelet kell tennünk, ez tartalmazza az önkormányzat számlaszámát, az illetékes vezető nevét (és aláírását), valamint azt, hogy az elnyert összeget továbbutaljuk a nyertesnek az általa megadott számlaszámra. (Az elszámolás természetesen jövőre is a pályázó feladata lesz.) Ezért külön is kérem szépen, hogy az adatlapra mindenki írja fel a számlatulajdonos nevét is, ha az nem azonos a pályázó nevével, mert rengeteg felesleges idő megy el az összeg visszaküldésével, keresgéléssel.

A támogató önkormányzathoz írja be mindenki, aki tőlünk várja a pénzét, hogy Fővárosi Önkormányzat, 1052 Budapest, Városház u. 9-11. Az illetékes vezető valószínűleg Dr. Schiffer János lesz, a számlaszámunk: OTP 11784009-15490012. Ez utóbbi két rovatot egyébként üresen lehet hagyni, vagy azt is bele lehet írni, hogy csatolva, hiszen mindez szerepelni fog a levélben, melyet egységesen minden pályázatba beteszünk.

Akik valamelyik kerületi önkormányzaton keresztül szokták megkapni a támogatásukat, tisztázzák időben, hogy vállalja-e az adott hivatal pályázatuk gyors továbbítását, mert ha az újabb feladat problámát okoz, jobban jár, aki hozzánk fordul.

Nagyon szépen kérek mindenkit, hogy figyelmesen nézze végig a beadandó anyagokat:
1.) ne hiányozzon az előző évi elszámolás és beszámoló, ha már kapott támogatást, 2.)értelemszerűen és lehetőleg teljes körűen töltse ki az adatlapot, a szükséges mellékeleteket csatolja és bár nincs rá külön sor, de ne felejtse el aláírni,
3.) a pályázati szövegrészben legyen költségvetés is az indoklás mellett,
4.) aki kiemelt kategóriában kíván indulni, a hosszú távú koncepcióról se feledkezzék meg. Minél kevesebb pótolnivaló adódik, annál gyorsabban kerül az anyag a kuratóriumok elé, esélyt teremtve ezzel a mielőbbi kifizetésre.
Őszintén remélem, hogy a legtöbben már nagyszerűen megtanulták ennek a pályázatnak a részleteit, a változások inkább minket érintenek. A pályázók számára valójában csak a benyújtás helye változik és az ismételt kérés, hogy minél előbb jöjjenek az anyagok, akár postán, akár személyesen. És mindenki szóljon a többieknek, mert valószínűleg sok együttest nem érek el ezen az úton. Akinek még valami nem világos, annak szívesen segítek, ha tudok, telefonszámom: 327-12-91, a Városház u. 11-ben vagyok elérhető az E. épület fsz. 7.-ben, kb. 11-től 5-ig.

Mindenkinek jó munkát és sikeres pályázatot kíván Buzásy Éva


További információ: www.nkom.hu

süti beállítások módosítása