Kedden adják át a Súgócsiga-díjakat

MRO 2004. március 27., szombat 12:07

Tengeri csigaházat kapnak ajándékba, és ennek nagyon örülnek. A Súgó címû színházi magazin Csiga-díjáról van szó, amit nemsokára átadnak, kapcsolódva a Színházi Világnaphoz.




- Ez a negyedik év, hogy sor kerül erre a hatalmas játékra és a játék betetőzéseként a gálaestre, ugye, az a szabály, hogy az elmúlt év legnépszerűbb, legkedvesebb színészére szavazhat maga a közönség - mondta el Gáspár Máté, a díj alapítója. A végén 12 művész kapja meg a Súgócsiga-díjat, és a legtöbb szavazatot kapott pedig azt a vándordíjat őrizheti egy éven keresztül, ami egy különlegesen díszes tengeri csigaház egy nagyon szép talapzaton. Az idei díjazott, akiről természetesen még nem tudjuk, hogy kicsoda, mert azt majd csak a 30-i gálaműsoron fogjuk felfedni, a tavalyi győztestől, Vári Évától veszi át ezt a díjat.



- Meddig lehetett szavazni?

- 25-én zártuk a szavazást, mi mind a 25 színészt, aki a második körbe került meghívtuk, és reméljük, hogy el is jönnek, hogy ott a helyszínen derüljön ki, hogy végül is ki a 12, és ki az, aki a legtöbb szavazatot kapta, és e köré az egész esemény köré egy nagyszabású gálát szerveztünk. Talán különlegesség, hogy az idén először azáltal, hogy az Operett Színházban van a műsor, igazán szélesre tudtuk nyitni a kapukat.


Bardon Nikoletta, Magyar Rádió

forrás: OBSERVER

süti beállítások módosítása