Idõvonal

"Nagy örömömre szolgál, hogy részesei lehetünk ennek a nagyszerû pillanatnak, mely során a GTS-Datanet segítségével kezdheti meg útját az Idõkerék. Az Idõkerék hosszútávú, stabil, örök idõre szól, folyamatosságot jelképez - ezek azok az értékek, amelyeket a vállalatunk is képvisel. Ez egyúttal mutatja cégünk elkötelezettségét az európai szintû szolgáltatások iránt is, amely a közel 55 ezer ügyfelünk számára már a mindennapok része.". - nyilatkozta Szathmári Géza, a GTS-Datanet ügyvezetõ igazgatója

GTS-Datanet kapcsolattal indulhat útjára az Időkerék

Budapest, 2004. április 30. - Az Időkerék a világ legnagyobb homokórája, egyben hazánk Európai Uniós csatlakozásának szimbóluma is. A GTS-Datanet, Magyarország egyik vezető távközlési vállalata biztosítja az időkerék és irányító rendszere között a folyamatos kapcsolatot.

Az Időkerék művészeti tárgy, amely meghatározza Budapest XXI. századi városképét. Lehetőséget nyújt a főváros számára egy újfajta típusú turizmus megteremtésére, és nem utolsó sorban szimbolizálja egy új időszámítás kezdetét is az ország Európai Uniós csatlakozásával. Az Időkereket a Magyar Köztársaság miniszterelnöke avatja fel 2004. április 30-án, 00 óra 00 perckor.




További információk:

Kónya Andrea
GTS-Datanet - kommunikációs menedzser
Telefon: 20/480 61 65
E-mail: andrea.konya@gtsdatanet.hu

http://www.idokerek.hu
Fényképek az Időkerék építéséről: http://szinhaz.blog.hu/media/image/2004-04-30/11848795/idokerek.

süti beállítások módosítása