Virgonc hölgyek

Goldoni Virgonc hölgyei ezúttal július 10-én este 8 órakor a Városmajori Szabadtéri Színpadon "virgonckodnak". A jobb sorsra érdemes szegény Rinaldo grófot alaposan megtréfálják az unatkozó, s a karnevál idején egy kis szórakozásra vágyó szépasszonyok.Öt rózaszín kis szalag még soha nem okozott ekkora galibát, mint most. Persze a végén minden jóra fordul, mindenki megtalálja a párját, s Silvestra is beletörõdik, hogy most már örökre pártában marad.

Goldoni Virgonc hölgyei ezúttal július 10-én este 8 órakor a Városmajori Szabadtéri Színpadon "virgonckodnak". A jobb sorsra érdemes szegény Rinaldo grófot alaposan megtréfálják az unatkozó, s a karnevál idején egy kis szórakozásra vágyó szépasszonyok.Öt rózaszín kis szalag még soha nem okozott ekkora galibát, mint most. Persze a végén minden jóra fordul, mindenki megtalálja a párját, s Silvestra is beletörődik, hogy most már örökre pártában marad.
A Virgonc hölgyek, avagy a rózsaszín kokárda c. Goldoni komédia a Honvéd Kamara Színház és a Jászai Mari Színház közös produkciója. Rendezője: Novák Eszter, a főbb szerepeket Tóth Ildikó, Dióssi Gábor, Margitai Ági, Széles László, Domokos László játssza.

A képen Margitai Ági, Győry András Botond, Domokos László, Dióssi Gábor és M. Simon Andrea.
Fotó: Szép György

süti beállítások módosítása