A Merlin Színház közleménye

Kedves Barátunk! Hallottuk, hogy az a hír terjeng a Merlin Színházról, hogy: bebukott, fizetésképtelen, szállingóznak el az emberek, januártól nem játszik. Minden pletykának van alapja, természetesen most is - mint ahogy 14 éve folyamatosan - tele vagyunk gondokkal (van egy csomó fizetetlen számlánk, és néha nem idõben fizetjük ki a munkatársainkat), DE...

Kedves Barátunk!

Hallottuk, hogy az a hír terjeng a Merlin Színházról, hogy:

bebukott,
fizetésképtelen,
szállingóznak el az emberek,
januártól nem játszik.

Minden pletykának van alapja, természetesen most is - mint ahogy 14 éve folyamatosan - tele vagyunk gondokkal (van egy csomó fizetetlen számlánk, és néha nem időben fizetjük ki a munkatársainkat).

DE

Úgy, ahogy eddig mindig, ezt a problémát is meg fogjuk oldani, mert hiszünk abban, amit csinálunk, és mert olyan csapat működik a Merlinben, aki hajlandó akár ingyen is dolgozni azért, amiben hisz.

Valóban bajban voltunk októberben és novemberben, de most már december van, és túl vagyunk a problémákon.

VISZONT

A legnagyobb gondok között is elindítottunk két nagyszerű sorozatot. Az egyik a Raiffeisen Mesekastély, amit minden gyerek imád, a másik a drámaírói műhely, amelyet a világ egyik legfontosabb, fiatal drámaírókat felkaroló műhelyével, a londoni Royal Court Theatre-rel közösen szervezünk.

Decemberben négy bemutatónk van (Keara Murphy: Hungary for Laughter?, Sarah Kane: 4.48 pszichózis, Pataky Klári: Hull az elsárgult..., Fantom csoport: Bangkoki Punkok), míg januárban három (Zugszínház: Hangfogyatkozás, Javier Tomeo: Rejtélyek az operában, Kocsis László "Szúnyog": Napszámos). Február elején pedig végre elindul az angol szezonunk is Shakespeare Hamletjével.


Gyertek el, hogy lássátok: minden rendben a Merlinben!

Turóczy Zsuzsa
sajtóreferens
Merlin Nemzetközi Színház

www.merlinszinhaz.hu

süti beállítások módosítása