Bubik István emlékest az Új Színházban

2004. december 8-án a Farkasréti temetõben helyeztük végsõ nyugalomba Bubik István színjátékos barátunkat. Az Új Színház társulata 2004. december 13-án, hétfõn a Nagyszínpadon emlékestet tart a barát és színésztárs emlékére.

Bubik István alapítvány
2004. december 13-án Márta István "Bubik István Mûvész Alapítványt" hoz létre, amelynek céljai között szerepel kislánya és özvegye megsegítése, az elhunyt mûvész szellemi és tárgyi hagyatékának megõrzése.

2004. december 8-án a Farkasréti temetőben helyeztük végső nyugalomba Bubik István színjátékos barátunkat.

Az Új Színház társulata 2004. december 13-án, hétfőn a Nagyszínpadon emlékestet tart a barát és színésztárs emlékére.

Bubik István ezen a napon tartotta volna harmadik (!) előadását a "Ritka (a) magyar" című műsorából.

Az Új Színház társulata - és az elmúlt években az Új Színház színpadán vele együtt fellépő vendégművészek - az önálló estben elhangzott versekből, írásokból olvasnak fel részleteket. Filmjeiből és színházi alakításaiból videó bejátszásokra is sor kerül.

Színházunk szűk befogadóképessége (347 ülőhely, az állóhelyek és a pótszékek) miatt, a jegyként adott emléklapok mind elkeltek, több jelentkezőt - őszinte sajnálatunkra - már nem tudunk fogadni. Kérjük szíves megértésüket!

Az előadást rögzítjük és reméljük, hogy a közeljövőben - valamelyik televízióban - azok a nézők is meg tudják majd tekinteni, akik nem jutottak be színházunkba.

Az est teljes bevételét a család megsegítésére ajánljuk fel.

Ugyanezen a napon 21 órától "emlékező virrasztást" tartunk színházunk Stúdiószínpadon, ahol a kollégák, közeli barátok, társak kapnak lehetőséget az elhunyttal kapcsolatos megemlékezésre gyertyával, szóval, csöndes történetekkel.
----------------

Bubik István alapítvány

2004. december 13-án Márta István "Bubik István Művész Alapítványt" hoz létre, amelynek céljai között szerepel kislánya és özvegye megsegítése, az elhunyt művész szellemi és tárgyi hagyatékának megőrzése. A kuratórium tagjai lesznek: Gáspár Sándor színművész, Szabó Attila közgazdász és Tolvaly Ferenc író, vállalkozó.

süti beállítások módosítása