Gang - nyilvános TV felvétel a Merlin Színházban

Új szórakoztató kulturális talk-show az MTV1 mûsorán. Vitamûsor kulturális témákkal, szórakoztató stílusban. Szókimondó, pimasz, mégis intelligens és szellemes.

A "Gang"-on a hazai szellemi élet rosszfiúi ülnek össze, hogy megbeszéljék, hol tart ma Magyarországon a mindennapi élet minősége. Fáy Miklós , Para-Kovács Imre , Pálinkás Szűcs Róbert , Szily László és Puzsér Róbert újságírók és kritikusok, akik mindenre nemet mondanak. Mostantól viszont semmit sem hagynak szó nélkül. Nyíltan megmondják a véleményüket közízlésről, a magyar életmódról, művészetről, az általános közérzetről, és persze nőkről, no meg férfiakról. A női oldalt képviseli a három RGB lány (Red, Green, Blue), akik véleményüknek az előttük elhelyezett füttygép, nevetőgép és tapsgép megnyomásával adnak hangot, illetve bele is szólnak a műsorba. És ki tartja majd őket pórázon? A fiatal írógeneráció legizgalmasabb figurája, Barta András.

A Gang egy talk-show, ahol a legextrémebb jelenségektől, bulvár témákig bármi előkerülhet. Október 29-től havonta háromszor péntekenként este 11 után az MTV1-en!

Nyilvános TV felvétel 2004. november 8-án este 6-kor a Merlin Színházban (Bp. V. Gerlóczy u. 4.)

---------------
Gang kísérlet arra, hogy a kultúráról nyíltabban, felszabadultabban, korszerűbben lehessen beszélni, mint azt a hagyományos programajánló jellegű magazinműsorok és az éjszakai "kiveséző" műsorok teszik. Ugyanakkor fontos az is, hogy a műsor a kultúra fogalmát tágan értelmezi. Témája a tömegkultúra, a közízlés, a közérzet, a környezet, az életmód, a mindennapi beszéd, a művészetek, a sport, a kommunikáció. Célja felhívni a nézők a figyelmét arra, hol tart ma Magyarországon a mindennapi élet minősége, az emberek közötti párbeszéd beindítása, viták generálása, a társadalom kommunikációs szintjének emelése, a nyílt hozzáállás propagálása és persze a szórakoztatás.

Műsorvezető:

Barta András író

Állandó vendégek:

Fáy Miklós kritikus
Para-Kovács Imre újságíró
Pálinkás Szüts Róbert rádiós műsorvezető
Puzsér Róbert magyar-történeleMC
Szily László újságíró

süti beállítások módosítása