III. Országos Gyermekszínházi Szemle díjazottjai

A Márkuszínház Mátyás király szárnyai címû elõadása a III. Országos Gyermekszínházi Szemlén, I>mint legszellemesebb bábos játék I. díjat kapott.

 

A Közép-Európa Táncszínház Dó Ré Mi című előadása a III. Országos Gyermekszínházi Szemlén,  mint a tánc nyelvét gyermekek számára is igényesen közvetítő produkcióBR> II. díjat kapott.

A Levendulaszínház Törpetorony című előadása a III. Országos Gyermekszínházi Szemlén, mint kisgyermekeknek szóló kamaraszínházi játék III. díjat kapott.

További díjazott előadások (100-100 e Ft értékben):

1.) Kiváló  színházi nevelési programért a  Káva Kulturális Műhely Digó című előadása a III. Országos Gyermekszínházi Szemlén különdíjat kapott.

2.) Kiváló  színházi nevelési programért a Kerekasztal Színházi Nevelési Központ a Mesék a túlpartról című előadása a III. Országos Gyermekszínházi Szemlén különdíjat kapott.

3.)  A III. Országos Gyermekszínházi Szemlén a Stúdió K Színház az éveken át magas színvonalon bemutatott gyermekelőadásaiért különdíjat kapott.

4.) Különdíjat kapott a III. Országos Gyermekszínházi Szemlén a Szabadkai Gyermekszínház, akik A szegény csizmadia és a Szélkirály című előadásukban a népi elemeket korszerűen és újszerűen alkalmazzák.
  

  Tárgyjutalmak:

1.) A  III. Országos Gyermekszínházi Szemlén  a zsűri különdíjában részesül a Kolibri Színház Kirúgberúg című előadása a társadalmi problémák gyermekeknek való magas szintű megfogalmazásáért.

2.) A  III. Országos Gyermekszínházi Szemlén a zsűri különdíjában részesül a Vaskakas Bábszínház Szerelmesek című előadása a fantáziadús játékért, a társulat játékos profizmusáért.


3.) A III. Országos Gyermekszínházi Szemlén  a zsűri különdíjában részesül a Bárka Színház A legyek ura című előadása a legkiválóbb társulati összmunkáért..

4.) A  III. Országos Gyermekszínházi Szemlén a zsűri különdíjában részesül az Artus - Goda Gábor Társulata a Hókirálynő című előadása a kreatív előadásmódért.

5.) Hannus Zoltán, a III. Országos Gyermekszínházi Szemlén a Kelekótya Jonathán című mesejátékban nyújtott alakításért a kitűnő bábmozgatás és színészi játék díját nyerte.

6.) Boráros Szilárd, a  III. Országos Gyermekszínházi Szemlén a Kököjszi és Bobojsza című előadásért a  legkiválóbb látványtervező díját nyerte.

7.) Szkaliczki Adél, a  III. Országos Gyermekszínházi Szemlén a Törpetorony című előadásban, mint tehetséges ifjú bábos a zsűri különdíjában részesül.
 
Az Assitej Egyesület
(Gyermek és Ifjúsági Színházak
Nemzetközi Szövetségének Magyar Központja)  Üveghegy díját a 
III. Országos Gyermekszínházi Szemlén a Márkuszínház Mátyás király szárnyai című előadása kapta.

 

Marczibányi Téri Művelődési Központ 15 db diplomát adott  a részt vevő társulatoknak

süti beállítások módosítása