Elmarad a Musical Fesztivál

A Musical Fesztivál Szervezõiroda sajnálattal kénytelen értesíteni a 2005. szeptember 15-e és 21-e közé, Debrecenbe, a Fõnix Csarnokba meghirdetett Musical Fesztivál közönségét, valamint az érdeklõdõket, hogy a rendezvény technikai okok miatt nem kerül megrendezésre.

Köszönjük a lelkes musical-barátoknak és érdeklődőknek, hogy támogatták kezdeményezésünket, ám sajnos a Fesztivál repertoárján lévő előadások közül a Chicago című darab technikai okok miatt lemondásra került. Ennek anyagi következményei miatt a Fesztivál megrendezése tarthatatlanná vált.

(...)

Külön köszönjük azonban a Főnix Rendezvényszervező KHT messzemenő segítségét, valamint a fellépő társulatok, illetve a szervezésben segédkező több mint száz lelkes, fiatal musical rajongó önzetlen támogatását.

Reméljük, hogy a Musical Fesztivál kapcsán kialakult érdeklődés és összegyűlt erő nem vész el, illetve a szakma által is pozitív fogadtatásban részesített - a musical műfaj népszerűsítésére tett - erőfeszítéseink sem vesznek kárba.

A jegyek 2005. szeptember 12-től (hétfő) az értékesítési pontokon visszaválthatóak.

A Debrecen Plázában, a Főnix Csarnokban és a debreceni Kossuth téri Főnix pavilonban, valamint a Hajdú-Bihari Napló szerkesztőségében vásárolt jegyek szeptember 21-ig Debrecenben, a Kossuth téri Főnix Pavilonban válthatóak vissza.

A Lottózókban, Ticket Express irodákban, a debreceni Tourinform irodában vásárolt jegyek a vásárlás helyszínén válthatóak vissza.

A Nyír, Miskolc, Szolnok Plázákban vásárolt jegyek visszaváltása miatt kérjük vegyék fel a kapcsolatot a Musical Fesztivál Szervezőirodával a musical.fesztival@vipmail.hu email címen, vagy a 06-1-266-92-47-es faxszámon.
Köszönjük megértésüket és türelmüket.

 

Musical Fesztivál Szervezőiroda


2005. szeptember 9.

süti beállítások módosítása