Finita la Commedia: Emberkönyv

Fehér Ferenc szabad lény jelenléte (mozgása, tánca, hiánya) - törekvésében és tartalmában - a szembenállásban, a lázadásban tükrözõdõ szabadságvágyat, a szabad önkifejezésre törekvést, az 'önmegélés' igényét fejezi ki.A mi szemszögünkbõl, az újra és újra berögzülõ mûvészeti és társadalmi normákkal, elvárásokkal való szembenállás szinonimájaként jelenik meg. Mint alkotás, a felismerés igényébõl fakad. Mert valamit valahol elvesztettünk. Végérvényesen.
(O. Caruso)

A Finita la Commedia Társulatot O. Caruso és Fehér Ferenc neve fémjelzi. A társulat hazai és nemzetközi fesztiválok állandó vendége (nagy sikerrel léptek fel többek között Olaszország, Brazília, Spanyolország, Ausztria, Svájc, Oroszország, Luxemburg, Belgium, Lengyelország és Németország színpadain). Legutóbb a Kairói Nemzetközi Alternatív Színházi Fesztiválon Fehér Ferenc "A legjobb férfi színész" díját vehette át.

A "Medusa piercing" és az "EXIT" című előadásukkal meghívást nyertek Teheránba (Irán) a  január 21-29. között megrendezésre kerülő 24. Fadjr Nemzetközi Színházi Fesztiválra.   

Az Intro Fesztivál - Modern Művészeti Összefogás
keretében a TRAFÓ bemutatja:
Finita la Commedia: Emberkönyv


az emberkönyv 'se jó, se rossz'.
védetten önveszélyes K.U.S. Kuss!
egy botránykő. kövecske. csendesen gyűrűző hullámokkal.

Szabad lény/Free being: Fehér Ferenc (tánc)
Koreográfia/Choreography: O. Caruso, Fehér Ferenc
Zenei szerkesztő/Music compilation: Kovacsovics Dávid
Videó, fotó/Video, photo: Szenteleki Dóra
Grafika/Graphic design: Marton Zsolt
Fény/Light design: Szabados Tamás, Marton Zsolt
Rendező/Directed by: O. Caruso

Premier:  December 2-3. (P-Szo) 20h

Támogatók: Intro Fesztivál, NKÖM, Fővárosi Közgyűlés Kulturális Bizottsága, Műhely Alapítvány, Új Előadóművészeti Alapítvány, Trafó, Táncélet, Színház.hu 

süti beállítások módosítása