Siráj Edinburgh - ban

A napokban kezdõdött Európa egyik legrangosabb nyári fesztiválja a skóciai Edinburgh-ban, amely három héten keresztül mutatja be a komolyzene, az opera, a tánc és a színház kiválóságait.

Siráj Edinburgh - ban Tovább

NeBUSZ

Utcaszínház, Lúdas Matyi, Kököjszi és Bobojsza, Bábszínház, Térszínház, kijevi Ukrán Színház, Meseház, a három bajusz és sok egyéb program várja az érdeklõdõket aug. 26 -28 -ig a Millenárison.

NeBUSZ Tovább

Zsidó Nyári Fesztivál

Nyolc évvel ezelõtt indította útjára a Zsidó Nyári Fesztivált a Budapesti Zsidó Hitközség. Hivatalos felmérések szerint a magyarországi fesztiválok között látogatottságában az elõkelõ harmadik helyen áll. A fesztivál valóra váltotta az elképzeléseket, a zsidó kultúra bemutatását a mûvészetek széles…

Zsidó Nyári Fesztivál Tovább

Mucsi Sándor

Nem 80 éves, még csak 79. Ugyanis 1926. febr. 21-én született, Szegeden.Viszont 60 éve színész. Azaz augusztus 20-án fogja megülni elsõ színész szerzõdésének 60. évfordulóját. Osváth Béla hódmezõvásárhelyi színházához szerzõdött 19 évesen. Az igazgató csak négy hónappal volt fiatalabb nála.

Mucsi Sándor Tovább

A "beugró" Júlia sikere Szegeden

A Szegedi Szabadtéri Játékok sikerprodukciója, a Rómeó és Júlia augusztus 13-i elõadásán a "csikócsapat" tagja, a pályakezdõ Vágó Bernadett játszotta Szinetár Dóra helyett Júlia címszerepét -  hatalmas sikerrel.

A "beugró" Júlia sikere Szegeden Tovább
süti beállítások módosítása