Nézőtoborzó

Gyere el január 17-én a Millenáris Teátrumba, ahol Schilling Árpád irányításával felvételt készítünk a Krétakör FEKETEország címû elõadásából!

Miután a rendező ismerteti az elképzelését a tervezett DVD-ről, a színpad és a képernyő viszonyáról, valamint a közönség szerepéről mindebben, az immár beavatott nézők közreműködésével jelenetek részleteit vesszük fel Erdély Mátyás kameráján keresztül. Játszani nem kell, sőt nem is szabad, azt megteszik majd a színészek. Elhangzik majd - többek között - a miniszterelnöki üdvözlet, a fekete oratórium, a rendőr rap, a pedofil pap kórusa, az izraeli zászlóégetők áldozása és a dagadt gyerekek himnusza.

fotó: Erdély Mátyás

Add az arcod egy ügyhöz, hiszen ezzel a felvétellel nem csak az elmúlt évek egyik legsikeresebb színházi produkcióját, hanem közös történelmünk egy sajátos lenyomatát is rögzítjük!

Ezért lehetőséget adunk arra, is hogy az üzenőszobában, egy automata kamerába elmondhasd véleményedet, élményedet, ötletedet az országgal kapcsolatban, melyben élnünk adatott. Ha hozzájárulsz, ezen üzenet részlete is felkerül majd a lemezre.

Részvételi szándékát jelezze a Krétakör szervezésén (buki.dora@kretakor.hu vagy a 0620/241 8030-as telefonszámon) január 15-ig.

A belépés ingyenes, csak annyit kérünk, tarts ki 19-23 óra között, és hozz magaddal egy napszemüveget!

Az első 300 jelentkező még a boltokba kerülés előtt és az ottani ár feléért megkapja a FEKETEország DVD-t!

süti beállítások módosítása