Teheránban is díjazták a Finita La Comediát

Teherán-Irán A 24. Fadjr (Élet) Nemzetközi Színházi Fesztiválon a Finita la Commedia társulat a Medusa piercing - Exit elõadással szerepelve Fesztiváldíjban részesült.


(Médium: Fehér Ferenc, Koreográfia: O. Caruso, Fehér Ferenc, Video-Zene: The Corporation, Rendező-Design: O. Caruso)
 
A 2006. január 21-29. között, 11 helyszínen zajló fesztiválon -a helyi források szerint min. 10 millió lakosú Teheránban- a közönség óriási (hihetetlen! elképesztő!) érdeklődést mutatva több mint 100 előadás közül választhatott.

Mintha a POSZT a SZASZSZ, a Vidéki Színházak Találkozója, az Alternatív Thália Projekt, Diákszínjátszó Fesztivál, Utcaszínházi Fesztivál egy fesztivál keretében megjelenhetne.
A hazai, 19 szakember válogatta szekciók mellé társult a 15 előadást felvonultató nemzetközi szekció, melyet Mr. Mohammad Atebbai   válogatott. A média és a közönség hatalmas érdeklődésével kísért záró ceremónián (operai mértékegység), mindössze 8-10 kiemelkedő előadás részesült Fesztiváldíjban.
 
A Finita la Commedia Medusa piercing és Exit előadása február 6-án látható Dunaújvárosban , az I. Monotánc Fesztivál díjátadó gáláján. A társulat a 2005. dec. 28-30. között zajló Fesztiválon az EXIT és Emberkönyv/részlet előadással szerepelt és a közönség szavazatai alapján megítélt egyetlen díjban, a Fődíjban részesült.
 
A Medusa piercing előadás -mely 2004. januárjában a Műhely Alapítvány által rendezett "Pólusok" keretében a Trafóban lett bemutatva-
Budapesten 2006. március 6-án látható még a Nemzeti Táncszínházban.

Ide kattintva tekinthet meg egy részletet az előadásból >>

 

forrás: www.szinhaz.hu/http://szinhaz.blog.hu/media/image/2006-01-31/11851895/finita.
 

süti beállítások módosítása