Mozart!

A Budapesti Operettszínház Mozart! c. musicalje 2 elõadás keretében vendégszerepel Debrecenben, 2005. április 1-jén és 2-án 20.00 órakor a Fõnix Csarnokban.

A Debreceni Tavaszi Fesztivál záróeseményeként megrendezésre kerülő nagyszabású produkció főbb szerepeiben Dolhai Attila (április 1.), Mészáros Árpád Zsolt (április 2.), Szinetár Dóra, Szabó P. Szilveszter, Janza Kata, Náray Erika, Bereczki Zoltán, Földes Tamás és Molnár Piroska lesz látható, közreműködik a színház Musical Együttese és Zenekara, vezényel: Silló István, rendező: Kerényi Miklós Gábor.

 

Mozart!-vonattal Debrecenbe!

A Szervezők és a MÁV jóvoltából Színházunk egy különleges ajánlattal tud kedveskedni azon nézőinek, akik nem szeretnék elmulasztani ezt a különleges alkalmat, és 2005. április 1-jén szeretnének ellátogatni a debreceni Mozart! előadásra.

Ezen a napon (csak április 1-jén) különvonat indul Budapestről a Mozart rajongókkal a délutáni órákban Debrecenbe. A különvonat az előadás után indul vissza Budapestre.

A Színház és a Szervezők által nyújtott különleges ajánlat keretében EZEN A NAPON 9.990,- Ft-ért különvonattal utazhat Debrecenbe és tekintheti meg a Mozart! sikerelőadását! (A jegy ára magában foglalja az előadás megtekintését, valamint a Budapest-Debrecen, Debrecen-Budapest retúr útvonalon közlekedő Mozart!-különvonat jegyet)

Ez a speciális jegy 2005. február 27-től kizárólag a Budapesti Operettszínház Szervezési Osztályán vásárolható meg. A pontos indulási és érkezési időpontokról a helyszínen adunk tájékoztatást.

 

Dedikálás

2005. április 2-án vasárnap du. 15.00 órakor kerül sor a szokásos dedikálásra a debreceni Aranybika Hotel halljában. Az előadás főszereplői szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt.

forrás: Budapesti Operett Színház

süti beállítások módosítása