Műsorváltozás!

A Bárka Színház ezúton  értesíti nézõit, hogy Fodor Beatrix betegsége miatt a február 27-ére (hétfõre) meghírdetett Négerek címû elõadásunk elmarad. Helyette a Hamlet kerül színre. A jegyek a helyszínen nyolc napon belül visszaválthatók vagy más elõadásra becserélhetõk. Megértésüket köszönjük!

Balázs Zoltán, Nagypál Gábor / fotó: Nehéz Andrea

A színészek csak az előadás kezdetekor tudják meg, hogy a számukra adott két (vagy több) szerep közül aznap este melyiket játsszák. A nézők is résztvevői annak a játéknak, ami által - véletlenszerűen - megszületik a szereposztás. A közönség egyébként is tevékeny résztvevője a történéseknek: mindenkit arra kérünk, hozzon magával akár egy zenei felvételt, akár egy tárgyat, hogy azok segíthessék az aznap esti produkciót. Még a teret is a nézők alakítják ki. Tényleg nem tudjuk, mi fog történni.

(T. C. - rendező)

 

Szorcsik Krisztina, Czintos József 
fotó: Nehéz Andrea

"Elbűvölő előadás a Bárka-Hamlet. Mintha a korai Brecht jelszava hatná át: Mit bámultok olyan romantikusan? Lehántja Shakespeare tragédiájáról a léha hagyományokat, a megkövesedett közmegegyezéseket. Friss, szemtelen, játékos, vidám, rögtönzésszerű."
 (MGP - forrás: szinhaz.hu)


Seress Zoltán, Balázs Zoltán / fotó: Nehéz Andrea


 forrás: Bárka Színház

süti beállítások módosítása