VI. Egyetemi Színjátszó Fesztivál

A pécsi JESZ hatodik alkalommal rendezi meg az egyetemista és fõiskolai színjátszók országos fesztiválját. Az idõpont április 28-május 1. Várjuk minden olyan csoport jelentkezését, akiknek tevékenysége felsõoktatási intézményhez köthetõ, vagy amelyiknek tagjai döntõ többségükben a felsõoktatásban résztvevõ hallgatók, oktatók.

A szervező pécsi Janus Egyetemi Színház várja a csoportok jelentkezését.
A fesztivál célja, hogy a résztvevők az előadásokat komoly szakami zsűri előtt mutathassák be, a szakmai megbeszéléseken pedig szembesüljenek a "pályatársak" véleményével, egyúttal megoszthassák saját koncepciójukat is. Az eddigi öt fesztivál tapasztalata azt mutatja, hogy az együtt töltött pár nap lehetőséget biztosít arra, hogy megismerhessük egymás színházi gondolatait, terveit, munkamódszereit, alkalmasint tanuljunk egymástól. A fesztiválon fellépőknek szállást és napi kétszeri étkezést, biztosítanak a szervezők. A fesztivál helyszíne a pécsi Janus Egyetemi Színház / itt a kisebb / és a Pécsi Egyetemi Klub / itt a nagyobb térben játszódó darabok kapnak helyet /.

Jelentkezésüket várjuk a toth@jesz.pte.hu vagy mikuli@jesz.pte.hu e-mail címre, a 30-2179384 és a 30-2916013-es mobilokra valamint 72-501-500 / 2091-es telefonra, faxra.
postacím: Janus Egyetemi Színház, 7633, Pécs, Szántó Kovács János u 1. internet: www.jesz.pte.hu

forrás: pécsi Janus Egyetemi Színház

süti beállítások módosítása