Hétvégi vendégek

A 2006-os év elsõ tavaszi hétvégéjén két neves színmûvész is ellátogat az Alexandra Pódiumra. Március 4-én Kaszás Attila vendége Benedek Miklós. Másnap Bálint Andrást látja vendégül a Pódium és Csáki Judit.

Kaszás Attila

Szombaton, azaz március 4-én este 7 órakor Benedek Miklós, a Nemzeti Színház művésze a Diótörő című műsor keretében vesz részt egy színpadi beszélgetésen, hogy egy kolléga és barát őszinteségével válaszoljon Kaszás Attila kérdéseire. Március 5-én, vasárnap délután 5 órától pedig, Csáki Judit Színészklub című műsorában Bálint Andrást látja vendégül.

Benedek Miklós

Mindkét művész érkezése nagy öröm a közönségnek, hiszen Benedek Miklós először látogat el a Könyvesházba, és így személye az újdonság varázsával hat. Bálint András pedig, másodszor tér vissza, és újbóli látogatása azt jelzi, előző alkalommal Konrád György nagysikerű Irodalmi Klubjában jól érezte magát. Remélhetőleg ezen, a tavaszváró hétvégén is legalább olyan kellemes lesz a hangulat az Alexandra Pódiumon, mint mindig, ha az ország által szeretett művészek tisztelik meg jelenlétükkel a nagyérdeműt.

 
Forrás: Alexandra Pódium

süti beállítások módosítása