Tatai Nyári Színház

Idén tizedszer rendezi meg a Jászai Mari Színház Június 8. és 18. között  tatai nyári programsorozatát. Idén új helyszínként a Kristály Szálló is bekapcsolódik a rendezvénysorozatba, itt kocsmaszínházi elõadást lehet majd megtekinteni.

Az Angolkertben a Musical Színház és a Teátrumi Társulat lép fel, a József Attila Kollégium - Kápolna lesz a Honvéd Kamaraszínház és a Bárka Színház vendégjátékának helyszíne. Ugyanitt tartja - az immár hagyományos - saját bemutatóját a Jászai Mari Színház is. A Nesze! Nesze! Nesze! című produkció különös, bizarr kabaré. A csattanós jelenetek egyetlen téma - a pofon - körül forognak. Az előadásban felbukkan Vitéz László is, aki "nagymamucikája báli legyezőjével" ellátja a baját mindenkinek, aki az útjába kerül. Az előadás rendezője Simon Balázs.
 A Musical Színház Best of Broadway című produkciójában népszerű dalok csendülnek fel többek között a Rómeó és Júlia, az Evita, a Mozart, a Grease, a Hair, a Jézus Krisztus Szupersztár és az Operaház fantomja című musicalekből. A fellépők között lesz Janza Kata, Borbás Erika, Feke Pál, Makrai Pál és Németh Attila.
A gyermekelőadást a tavalyihoz hasonlóan Rumi László rendezi. Igazi lóvontatta kocsin érkeznek majd a mutatványosok, és síppal-dobbal, cintányérral, dudákkal hamisítatlan középkori vásári kavalkádot teremtenek.
A Csillagjáró Kristóf meséje című gólyalábas produkcióban a gyerekek nem csak nézők, hanem aktív szereplők is lehetnek majd.
A Bárka Színház vendégjátékában a Mulatság című Mrożek-darab látható Bérczes László rendezésében.
A kocsmaszínházi előadás Táncóra idősebbeknek és haladóknak címmel az Európai Reneszánsz Tisztelői Együttes vendégjátéka lesz.
A Honvéd Kamaraszínház két egyfelvonásossal szerepel a programban. Szép Ernő Tűzoltó és Kávécsarnok című színdarabjait Molnár Csaba rendezte.
OFF-programként idén a tatabányai Orfeusz Társulat Shakespeare-előadása látható. A Windsori víg nők - vagy amit akartok című vígjátékot László Tibor rendezte.

A jegyeket már árulják (június 2-ig elővételben olcsóbban lehet hozzájutni), de a színház háromféle bérletet is ajánl a nyári színház közönségének.
További információ:
szervezes@jaszaimariszinhaz.hu
tel.: 34/513-047; 34/323-655-15-ös mellék
mobil: 70/382-81-28

 

süti beállítások módosítása