Molnár Ferenc: Delila

Június végétõl újra láthatják az érdeklõdõk a Balázs Péter rendezte Delila címû vígjátékot. Az elõadásnak helyet adó Óbudai Társaskör hangulatos belsõ kertje megfelelõ díszlettel szolgál a remek kikapcsolódást ígérõ elõadásnak. A fõbb szerepekeben Bánsági Ildikót láthatjuk és magát a rendezõt, Balázs Pétert.

Virág úr és felesége, Marianne boldogan élvezik angliai komornyik-komornaságuk megtakarított pénzéből vásárolt kis kertes vendéglőjük, az "úri csárda" minden örömét. Ráadásul Virág úr még az osztálysorsjátékon is nyer egy kisebb vagyont, úgyhogy minden tökéletes, mindenki boldog, senki és semmi nem hiányzik. Akkor miért sóhajtozik Ilonka, a tündéri, szemtelen, csábos kis kenyereslány?
Vajon ok nélkül gyanakszik a szerelmes csapos, aki sűrűn kér bocsánatot, ha közbeszól? Miért rohangál revolverrel a zsebében Berényi úr, Ilonka motorbiciklis lovagja? És mi tévő legyen ilyenkor egy Angliában nevelkedett, szerető és okos feleség? A megoldást csak Molnár Ferenc tudja! És természetesen ön is, ha egy nyári estén elfoglalja helyét az Óbudai társaskör hangulatos kertjében.
Felhőtlen szórakozást kívánok!

Balázs Péter


SZÍNHÁZ
AZ ÓBUDAI TÁRSASKÖR KERTJÉBEN

Molnár Ferenc: DELILA
-
vígjáték -

Személyek:
Virág: Balázs Péter
Marianne, a felesége: Bánsági Ildikó
Ilonka: Szabó Margaréta
Berényi: Széles Tamás
Csapos: Hajdú István
Ügyvéd: Lázár Balázs
Házügynök: Turek Miklós
Automobil-ügynök: Ónodi Gábor

Jelmez: Húros Annamária

Rendező: Balázs Péter 

Előadások: Június 23., 24., 28., 29., 20 óra
valamint július 5., 6., 7., 8., 20 óra
Helyszín: Óbudai Társaskör,1036 Kiskorona u. 7

Jegyek az Óbudai Társaskörben, az ismert jegyirodákban, valamint a helyszíneken válthatók, a Szent Péter és Pál-plébániatemplomban az előadás előtt egy órával. 

forrás: Óbudai Társaskör
fényképek: Nehéz Andrea/foto.szinhaz.hu

süti beállítások módosítása