Félidőben a Mammut

Ötödik éve visz színt a budai belváros kulturális életébe a Mammut  nyári rendezvénysorozata: a Kaméleon Clubban június 20. és július 25. között minden kedd este a hazai színházi élet kiválóságai szórakoztatják a közönséget. Három  teltházas produkció után félidejéhez érkezett a színházi programsorozat: az elsõ elõadásokat - Füves Könyv, Szép jó estét, Mr. Green!, Four Fathers - további három prózai és zenés darab követi.

Bíró Eszter
Harmadik alkalommal vendégszerepel a Mammut Színház színpadán a Sóska, sültkrumpli című kortárs magyar vígjáték. A korábbi két estén teltházzal játszott produkciót, valamint a benne szereplő három remek színészt - Juhász Illést, Orosz Róbertet és Tóth Józsefet - idén július 11-én, kedden láthatja a közönség. Az előadás témája (amihez minden embert ért): a foci. És a cipő (amiben mindannyian járunk): a szöges cipő. Ahogy azt is tudjuk, hogy legtöbb focista a kapuba szeretne találni - különösen, ha nagyon fontos meccsről van szó. De mit akarhat élete legfontosabb mérkőzésén egy játékvezető?

Különleges zenei kalandozásban vehetnek részt mindazok, akik július 18-ra, keddre váltanak jegyet Zsédenyi Adrienn A zongorista és én című előadóestjére. Zséda - tavalyelőtti teltházas előadásához híven - olyan dalokat fog énekelni, amelyek különösen kedvesek neki: dzsessz-sztenderdeket, francia sanzonokat, spirituálékat és saját slágereket - szóval mindent, ami eddigi zenei pályafutása során fontos volt és fontos a mai napig számára. Olyan dalokat, amik őt jelképezik és amiket saját maga válogatott össze.

Az előadássorozat ez évi záróestje ismét a zeneszerető közönségé, hiszen július 25-én, kedden Bíró Eszter Zenés dolgaim című önálló estjével lép fel - első alkalommal - a Mammut Színház színpadán. és zenés kirándulásra hívja a nézőket. Zenész barátai segítségével felidézi élete első szerepét, a Miss Saigon nehézsorsú Pillangó-kisasszonyát, a Csoda Krakkóban című film főcímdalát, valamint a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról melódiáit. A musicalektől és filmdaloktól a klezmeren át végül elérkezik saját dalaihoz.

forrás: Tollár Mónika, Mammut Zrt.

süti beállítások módosítása