I. Trans - Contact Fesztivál

Félidejéhez közelít a Kolozsvár történelmi központjában, az "Octavian Stroia" Balettintézet tánc-stúdióiban, 2006. július 29 - augusztus 6. között zajló Trans - Contact, I. Nemzetközi Kontakt Improvizáció Fesztivál.

A kortárs táncművészeti képzés célja egy egyhetes intenzív műhelymunka, valamint hozzá kapcsolódó rendezvények (jam, vetítések, előadások és beszélgetések) keretében, elismert román és nemzetközi oktatók segítségével megismertetni a gyakorló táncosokkal, színművészekkel, valamint az érdeklődőkkel a Kontakt Improvizáció nyelvét, eszköztárát, előadóművészetek alkotófolyamataiban játszott kiemelt szerepét.

Az angol nyelven zajló TRANS-CONTACT, I. Nemzetközi Kontakt Improvizáció Fesztivál nem csak előadóművészeknek (táncosoknak, színészeknek, koreográfusoknak) nyújt továbbképzési lehetőséget. Bárkinek szól, aki szeretné megismeri a Kontakt Improvizáció más országokban igen elterjedt és népszerű technikáját, és nyitott a mozdulat-, test- és partnercentrikus egymásrafigyelés/egymásrahangolódás kreatív és felszabadító formáira.

forrás: Trans - Contact Fesztivál

süti beállítások módosítása