A Pódiumon

Október 1-jén, vasárnap délután 5 órától az Alexandra Könyvesház Pódiumán (V., Nyugati tér 7.) Alföldi Róbert vendége, bszélgetõtársa ezúttal Balázsovits Edit.

"...Így kaptad ajándékba az Alföldi Robit. Mert abban biztos vagyok, hogy elképesztően erős közötök van egymáshoz. Nem véletlenül volt ő az esküvői tanúd. Azt hiszem, számodra az ő rendezései jelentenek igazi erőpróbát.
Igen, Robi nagyon nagy adomány a sorstól. Már a Háború és békében, majd a Tangóban is együtt játszottunk a Vígszínházban. Onnan datálódik a barátságunk. Majd a Phaedrában kaptam tőle egy kis szerepet. Nem azért mondom, mert így korrekt, de tényleg külön tudjuk választani a barátságot a munkától. Nem sérült volna a barátságunk, ha a Kabaré próbaéneklésén nem engem választ.

Ő tart neked igazi tükröt?
A szüleim is, de nekem valóban ő az egyik igazi tükör, jól látod. Tulajdonképpen leírták már, hogy Robi magániskolájába járok, de nem bánom, mert én nagyon sokat tanultam tőle, rengeteget köszönhetek neki. Attól, hogy főiskolás korom óta együtt dolgozom vele, jobban ismer, így olyan helyen "bök meg", hogy azonnal tudom, mit akar. ..."
        /Zentai Mari, Nők Lapja Cafe (Maxima)
           2004.10.12/


Erről a mély barátságról, és még sok egyéb másról is szól majd Alföldi Róbert és Balázsovits Edit beszélgetése október 1-jén, vasárnap délután 5 órától az Alexandra Pódiumon.
A beszélgetésre minden érdeklődőt szeretettel várnak, a belépés díjtalan.

forrás: Alexandra Könyvesház

süti beállítások módosítása