Kulisszajárás és menü akció

November 2-án, csütörtökön a Rómeó és Júlia címû elõadás után kulisszajárásra és közönségtalálkozóra invitálja a nézõket az Új Színház. Az érdeklõdõk a rendezõ, Alföldi Róbert kalauzolásával tízfõs csoportokban bejárhatják a színház kulisszáit, megismerkedhetnek technikai és mûködési hátterével. Ezt követõen találkozhatnak az alkotókkal és az elõadókkal, kötetlen beszélgetés keretében tehetik fel nekik kérdéseiket.


Alföldi Róbert

Aznap éjszaka a jegypénztár kivételesen hajnali két óráig tart nyitva, a jegyárusító hölgyeket a színház művésze, a Szabadság, szerelem című filmből is ismert Huszár Zsolt helyettesíti.
Emellett a régi és új nézők kulturális éhségét próbálják minél jobban kielégíteni az októbertől induló Új Színházi Menü akcióval. Az akció keretén belül minden hónap első napjától három-három hónapon keresztül más előadásra válthatnak 20% kedvezménnyel jegyet a nézők, ha a pénztárnál felmutatnak egy-egy az előadáshoz kapcsolódó tárgyat. Így ha a Vőlegényt szeretné megnézni, legyen önnél jegygyűrű, ha november 1-től a Phaedrára kíváncsi, jöjjön piros ruhában, decembertől a Szentivánéji álom előadásokat pedig szemüvegben nézze, így önnél maradhat a jegy árából az Áfa összege.

A kínálatban a következő akciós menük szerepelnek:

Mosoly - Menü: Ha egyszerre váltja meg a jegyét a Még egyszer hátulról és a Vadorzók című előadásra 20% kedvezmény adnak a jegy árából.
Stúdió- Menü: Két stúdió előadást, a Vadászgörényt és a Színházi bestiákat együtt szintén 20%-kal olcsóbban nézhetik meg
Shakespeare - Menü: A Szentivánéji álom és a Rómeó és Júlia olcsóbb együtt, az Áfa összegével.
A Csoportos - Menüket most a gyerekek mellett felnőtteknek is ajánlják. Tíz fő fölött a Phaedra című előadásra 2200 Ft helyett most 2000 forintért, A Szentivánéji álomra és a Rómeó és Júliára 10%-kal olcsóbban válthatnak földszinti jegyet a baráti társaságok és munkahelyi közösségek.

forrás: Új Színház

süti beállítások módosítása