Vámpírok Bálja

Budapesten is bemutatják Roman Polanski "Vámpírok Bálja" címû világsikerû musicaljét. Az Oscar-díjas rendezõ azonos címû filmje alapján készült zenés színpadi adaptáció Bécs, Stuttgart, Hamburg, Tokió és Berlin után 2007 júniusában debütál a magyar fõvárosban.

Roman Polanski és Jim Steinman, a musical zenei szerzőjének közös alkotása minden alkalommal különleges elismerésben részesült, amelyhez garancia volt Steinman kimagasló szakmai múltja is. Steinman többszázmilliós példányszámban eladott dalai sok-sok örömteli percet szereztek hallgatóinak, hiszen többek közt olyan világslágereket jegyezhet, mint például a Bonnie Tyler által énekelt "Total Eclipse Of The Heart". 
 
A PS Produkció csapata Simon Edit producer vezetésével két éve dolgozik azon, hogy a magyar közönség számára egy elismert, több alkalommal is világsikerű produkciókat alkotó nemzetközi kreatív team segítségével, valamint a 430 jelentkező közül az általuk kiválasztott magyar szereplőkkel együtt egy kimagasló minőségű musical produkciót hozzon létre. A team tagjai közt található Cornelius Baltus rendező, aki szinte minden egyes bemutatónál Polanski rendezőtársa, Dennis Callahan, a New York Radio City Hall koreográfusa, Kentaur, az itthon és külföldön egyaránt ismert és elismert díszlet- és jelmeztervező, valamint Gabor Rivo, a bécsi előadás karmestere, a budapesti premier zenei vezetője. Michael Kunze szövegét magyar nyelvre adaptálja Miklós Tibor.
 
Az elmúlt héten Roman Polanski jelenetről jelenetre megnézte, átbeszélte, javaslatait elmondta a díszletterv makettjének bemutatásakor. Kentaur munkáját izgalmasnak, különlegesnek, az eddigi díszletektől eltérő, ötletekkel teli alkotásnak tartja. A vezetőrendező jóváhagyta a szereposztást is, a szerződtetések már folyamatban vannak.

forrás: PS Produkció

süti beállítások módosítása