Színészklub és N. Jazz Klub

Ezen a hétvégén az Alexandra Könyvesház Pódiumán mind a zene, mind a színház kedvelõi kellemes találkozásokra számíthatnak. November 24-én pénteken, 19 órától az N. Jazz Klubban Malek Andrea 26-án vasárnap, 17 órától pedig Haumann Pétert látja vendégül Csáki Judit a Színészklubban.


Haumann Péter Rezes Judittal a katona József Színház
Troillus és Cressida című darabjában
fotó: Nehéz Andrea/szinhaz.hu

24-én pénteken, 19 órától az N. Jazz Klubban Malek Andrea lesz Nagy János zeneszerző, zongoraművész vendége. A mindig bensőséges és hangulatos koncertet most Malek Andrea énekhangja teszi még teljesebbé, aki az utóbbi időben Bécs és Budapest között ingázva ritkábban látható, hallható a budapesti színpadokon.
26-án vasárnap, 17 órától a Színészklubban, Haumann Péter színművésszel beszélget majd Csáki Judit. A Jászai és Kossuth-díjas színművész 1994 óta tagja a Katona társulatának. "A palettán minden szerep után maradhatnak színek a következő alakításhoz is. Hogyan lehetne teljes mértékben átformálódni, mássá válni? Folyamatosan követhető a lényem, a gondolkodásmódom. Amíg nem látom tisztán a legapróbb részleteket, addig nehezen tudnám a darab legfőbb elvi kérdéseit elemezni. Ha valami színt kap, az csak következmény lehet, semmiképpen nem szándék. A megjelenés minősége, vagy ha úgy tetszik színe, intenzív belső folyamat végeredménye, melyet a próbák során alakít a színész. Amennyiben jó úton halad, akkor sikerül megtalálnia a megfelelő színeket. A Katonáról csak annyit: végre olyan közegben dolgozom, amiért annyit vándoroltam. Itt megtalálják, mi állna nekem jól."

forrás: Alexandra Pódium

süti beállítások módosítása