Tükörvilág a Sirályban

Kezdetét vette a Városi Színház téli évada a Sirályban. December 29-én és 30-án  este nyolctól az Élõkép Társulat borongós atmoszférájú, üveg- és tükör installációk közt zajló elõadása látható Tükörvilág címmel.

Következő előadásunk a Tükörvilág lesz december 28., 29. és 30.-án, valamint már az új évben,  
A Sirály a Király utca 50. alatt nyílt alig két hónapja, s a színházi előadások mellett koncerteknek, filmvetítéseknek és különféle válogatott rendezvénynek is helyet ad. Odakintről persze úgy tűnik, a Sirály nem több, mint hangulatos kávézó, ahova az ember beül csevegni a barátaival. De, mikor már a második italát rendeli, kezd kiváncsiskodni, vajon hová vezet fel a csigalépcső, s vajon miféle világot rejt a pincébe nyíló átjáró. Nos, az emeleten kiállítások láthatók, de itt is lehetséges az italfogyasztás, sőt, aki wifis laptopot hoz magával, internetezhet is. A pince pedig szellemi örömöket kínál a zene és a színház után sóvárgóknak. 
 
Idelent lesz látható az Élőkép Társulat Tükörvilág című előadása a decemberi időpontokon kívül január 2., 3. és 4 -én, 20h-i kezdetekkel, s a továbbiakban színre kerül majd egy elfeledett Kroetz-darab,  valamint Sylvia Plath és Ted Hughes irodalommal és szerelmi kínlódással terhelt életéből komponált előadás, illetve egy XX. századi zsidó motívumokból összeállított est. Januárban ismét látható lesz az Emlősök nyelvtana című, felnőtteknek szóló bábelőadás.
 
További információk a fenti vagy a siraly50@gmail.com email címen avagy a 06 20 437 21 25-ös telefonszámon kaphatók.

forrás: Sirály

süti beállítások módosítása