Erotikus álmok

Március utolsó hétvégéjén 30-án és 31-én éjszaka, elindul az elsõ budapesti erotikus álom-gyûjtõ akció a Sirályban. Aki álmodott már témába vágót, most beszámolhat róla, s kis szerencsével viszontláthatja a gyûjtést követõ performansz sorozatban.

A Női Vonal társulata vállalkozott rá, hogy Erotikus álmok címmel gyűjteményük legérdekesebb, legzsigeribb darabjai köré videoinstallációk és pikáns monológok sorát akassza, különös vízióvá szervezve a különböző beszámolókat. 
 
"Azt álmodtam, hogy leesett a péniszem. Nem fájt, nem vérzett, egyszerűen le lehetett szedni, majd újra visszadugni. Aztán valahol elhagytam. Igen, pisilés után, valószínűleg a mosdókagyló szélére tettem és ott felejtettem."


Performansz: Nöi Vonal - Nagy Beáta
www.female-line.de 

Szereplők:
Baksa Imre, Nagy Beáta, Szalontay Tünde 
Videó:
Schnemeier Andrea

2007. 03. 30-31. este 21h és 22h
Hossza: fél óra
Helyszín: Sirály Bp. VI., Király u. 50.
Tel:06-20-498-0514, siraly50@gmail.com ,

www.siraly.co.hu
Az
elöadások előtt és után erotikus álomgyűjtés a kávéházban.   

A résztevők:

Schnemeier Andrea: Hollandiában és Berlinben élő videóművész. Legutóbbi budapesti munkája a Miss Európa című akció volt.

Nagy Beáta: Nevéhez kapcsolódik a Női Vonal. A berlini szabadszínházi produkciók után, ismét Budapesten a performansz szervezőjeként.

Baksa Imre: Izgalmas színész és rendező személyiség a budapesti alternativ színházi világban. Legutóbbi két rendezése a Dakota és a Kaszabasza mellett, most színészként látható.

Szalontay Tünde: A Pintér Béla és Társulata egyik legizgalmasabb színésznője, ezúttal a Női Vonal különös víziójában.

Forrás: Sirály

süti beállítások módosítása