Ne szóljatok bele

Már készülünk a szabadtéri színházi programokra, de mielõtt a kiszámíthatatlan idõjárás miatt magunkkal cipelnénk a pulóvert és esõkabátot, nyugodtan engedjük el magunkat, és nézzük meg mit kínál a Szolnoki Színház a következõ hetekre.

A színházi nyár a Szigligetiben programja Sebestyén Éva jutalomjátékával, egy kedvelt zenés komédiával csábítja a tisztelt nagyérdeműt. A művésznő Abai-Kalmár-Majláth darabjában évtizedekkel ezelőtt főszereplőként debütált, most ismét visszatér, hogy estéről estére a elfeledtesse velünk a hétköznapokat, és igazi dívaként tündököljön a színpadon, az egykori legendás színésznő szerepében. Szikora János rendezi a vígjátékot, melyben van házasság, rengeteg reménytelen szerelem, féltékenység és persze az örök félreértés. Az összegabalyodott szálakat egyedül a tetemes élettapasztalattal rendelkező díva tartja kezében, aki liftkezelőnek szerződött, így ég és föld között szárnyalva próbál rendet teremteni.

Vass Kata/szinhaz.hu


Abai Pál - ifj. Kalmár Tibor - Majláth Júlia:
NE SZÓLJATOK BELE!
- zenés komédia 2 részben-

Simai Géza professzor: Petridisz Hrisztosz
 Géza, a fia: Barabás Botond
 Táncos bácsi, hivatalsegéd: Karczag Ferenc
 Ilcsi:  Sárvári Diána
 Böbe: Schramek Andrea
 Sasházi Ottilia, színésznő és liftkezelő: Sebestyén Éva
 Vendrei, tanársegéd: Molnár László

Díszlet-jelmeztervező: Kovács Yvett Alida
Zenei vezető: Rácz Márton
Rendezőasszisztens: Tóth Krisztina

Rendező: Szikora János

Előadások: 2007. június 22, 23, 24, 29, 30-án 20.00 órakor.

Jegyek válthatók: a Szigligeti Színház Szervező- és Jegyirodájában: Szolnok, Kossuth tér 17-23. Telefon: (56)422-902, 426-556; E-mailcím: jegyiroda@chello.hu Nyitva: hétfőtől péntekig 9-17 óráig, szombaton és vasárnap zárva.

Fotó: Csabai István

süti beállítások módosítása