Péterfy Bori koncert

Péterfy Bori, a Krétakör Színház színésznõje, a KrétakörSzínészTáncZenekar énekese július 8-án koncertet ad a Mûvészetek Palotája Fesztivál Színházában.

Péterfy Bori sokoldalú művész: láthattuk a Szezonban és Szőke András filmjeiben, Térey Nibelung lakóparkjában, a Párizsban is sikert arató Feketeországban, a Rijekában díjazott Sirájban és más Krétakör-produkciókban. Mágikus hangját hallhattuk az Amorf Ördögökben, mellyel három CD-je jelent meg, illetve a KrétakörSzínészTáncZenekarban, harmonikával és anélkül. Színészként és énekesként egyaránt az alternatív tartományban mozog, elveti az ízléstelenséget, az olcsóságot, a kommerszet és szereti a csapatmunkát.
Mostani dalait - szólóénekesi debütáló lemezének elkészült számait - Tövisházi Ambrus, Tariska Szabolcs és Lovasi András jegyzi. Az előadás zenei stílusa a sanzontól a rockig terjed, leginkább a "kacat-popként" kategorizálható. A szövegek a szerelemről, a világvégéről és hasonló, aktuális témákról szólnak, az Ördögöktől megszokott humoros hangon. Közreműködnek régi Amorf-tagok, valamint a Honvéd Férfikar.

Forrás: MÜPA

süti beállítások módosítása