Tihanyi Szabadtéri Játékok

Az elmúlt években nagy sikert aratott Tihanyi Szabadtéri Játékok elõadásai idén is jelentkeznek Bujtor István szervezésében. Július 6-tól augusztus 18-ig minden pénteken és szombaton. színvonalas produkciókat élvezhet a közönség a Belsõ-tó partján felállított szabadtéri színpadon.

A színre kerülő darabok szereplői országos kedvencek: Koltai Róbert,


Kulka János

Kulka János, Bujtor István, Koncz Gábor, Nemcsák Károly, Bencze Ilona, Bánsági Ildikó, Kertész Péter, Balázs Péter, Gregor Bernadett, Benkő Péter és még sokan mások.
Koncerteket is kínálnak: A Republic és a Bikini is fellép Tihanyban.


A tavalyi óriási sikerre való tekintettel ismét látható lesz a Steps of the Celts ír sztepp-tánc együttes Catherine Gallagher, Írország háromszoros sztepp-tánc bajnokának vezetésével és a Mindhalálig Beatles Mikó Istvánnal és csapatával.

 


Gregor Bernadett

Július 6-án a Republic együttes koncertje nyitja meg a Játékokat, majd 7-én szombaton a Szókimondó asszonyság című vígjáték kerül színre Gregor Bernadettel, Koncz Gáborral és Kertész Péterrel a főbb szerepekben.


Július 13-án pénteken a Zsákbamacska című zenés vígjáték Nemcsák Károllyal, Bencze Ilonával és Benkő Péterrel, 14 -én szombaton pedig a Kakukkfészek kerül bemutatásra Nemcsák Károllyal, Bujtor Istvánnal, Bencze Ilonával és Nádas Györggyel a főbb szerepekben.

 

 

Jegyek a Tourinform irodáiban, valamint a helyszínen vásárolhatók.
Az előadások kezdete: 20 óra 30 perc

Forrás: Tihanyi Szabadtéri Játékok

süti beállítások módosítása