Visky András Júliája

Visky András Júlia címû darabja is szerepel idén a New York-i Nemzetközi Fringe Fesztivál (The New York International Fringe Festival - FringeNYC) hivatalos programjában.

A rockfordi New American Theatre-ben, a SummerNite produkciójaként Christopher Markle rendezésében 2006-ban bemutatott Júliát (Melissa Kapp-Howkins megszemélyesítésében) átvette a chicagói Theatre Y, amely a saját produkciójaként fogja életben tartani az előadást, ők pályázták meg a fesztiválon való részvételt is.

A New York-i Nemzetközi Fringe Fesztivál Észak-Amerika legnagyobb összművészeti fesztiválja, több mint 200 társulat, illetve színház részvételével a világ minden tájáról. A rendezvénysorozat tizenhat napon át tart, ez alatt az idő alatt mintegy 1300 előadást láthat a közönség. A FringeNYC történetében egyébként először szerepel magyar darab a programban.

Az Y Színház előadására augusztus 10-én, 12-én, 16-án 18-án, 22-én és 24-én perül sor, változó időpontokban, az Independent Theater épületében (52-A West 8th St.).

Forrás: Hamlet.ro

süti beállítások módosítása