Sziget Színház

Az idén is remek Kispál és a Borz koncert miatt a nyolcórás programról lemaradtam, sõt, a kilenckor kezdõdõ T.E.S.T. elsõ negyed óráját is ki kellett hagynom. A nagy részét viszont láttam, ennek köszönhetõen új élménnyel gazdagodtam: soha nem féltem még színházban. A 2230-kor kezdõdõ Emilie Simon koncert elejébe is belehallgattam, az azonban nem fogott meg igazán, ezért ott is hagytam, és már csak Ennio Marchetto fergeteges elõadására tértem vissza.

A GK-Impersonators kilencórás, T.E.S.T. című előadásában hét nő táncolt szólókat. Az előadás döbbenetes volt, a koreográfia félelmetesen szép.  Rabul ejtett, és nem engedett el.

Pihenő póz

Ennio Marchetto zárta a napot emlékezetes show-jával, éjfélkor. Az olasz humorista előadása az átöltözésre volt kihegyezve. Minden jelenetben elindult valamilyen zene, mire Ennio megjelent a színen, stilizált papírjelmezbe bújva, hogy a szám közepén pár gyors mozdulattal egészen mást varázsoljon magából. Néhány példa: II. Erzsébet - Freddie Mercury, Múmia-Cher, Gospel kórus-Elvis. A siker garantált.

Freddieként

Szerző, Fotók: Herner Máté
Szerkesztő: Erdély Jakab

süti beállítások módosítása