Vitorlázni mentünk



Tisztelt Olvasó! A Színház.hu hét éves mûködése során elõször fordul elõ, hogy a teljes szerkesztõség egyszerre lép ki a közéletbõl. A Windguru és  Zsoma kapitány jóvoltából a mától szeptember tizedikéig tartó idõszakot egy hajó fedélzetén fogjuk eltölteni.  

 

 

Ezért kérjük, ha szept. 10-ig nem működnek az emailcímeik, megáll a honlapjuk, nem tudnak FTP szervert használni, elfelejtik jelszavukat illetve újat kérnének, nem tudják elolvasni kedvenc MGP-jük írásait, nincs aki kimoderálja a flörtöléseket kedvenc színésznőjük topicjából(*), az adminfelületben nem tudják elforgatni a beillesztett fotót, nem oda mutat a domainjük ahova szeretnék, nincsenek benne a Születésnaposok listájában, nincs aki fölvegye előadásaikat, nem kapják meg időre a vágott anyagot, nem tudnak velünk konzultálni közös sajtótermékeink jövőjéről, nincs aki árajánlatot adjon tegnapra a kormányzati negyed felépítésére vagy bármi olyan problémába ütköznek amelyet együtt szoktunk megoldani:

legyenek megértőek, és térjünk vissza rá szeptember tizedike után - jégtörő becsület szavunkra újabb hét évre elegendő lendülettel vesszük majd újra föl a fonlalat.

Javasoljuk, hogy a fölszabaduló rengeteg időben :-):

a.) Tekintsék meg legújabb kísérletünket egy online televízió elindítására. A Színház.tv domain alatt találják meg azon projectünk BÉTA verzióját, amely folyamatában egy Színházi Televízió tartalmi és technikai vázlataként értelmezhető, >>>

SZINHAZ.TV


b.) Tervezzék meg következő kirándulásukat a Windguru segítségével, >>>

undefined
WINDGURU
c.) Kérdezzék meg Zsoma kapitányt, nincs-e valami kedves ötlete egy ráérős hét eltöltésére, >>>

undefined
ZSOMA KAPITÁNY

d.) vagy nézegessék a Vándorfestő alkotásait. >>>

undefined
VANDORFESTO.COM
Jó szelet kíván Önöknek:

A Színház.hu | Filmworks brigád (Nehéz Andrea, Tóth Berta, Erdély Simon, Nagy Károly, O. László Olivér, Papp Szilvia, Debreceni András, Gothár Márton, Fodor András, Gedeon Tímea, Spilák Benjámin,
Herner Dániel)

(*) nem pontos tájékoztatás, ez a Szolgáltatás a csapatépítő training alatt is működik: Sajnos a Moderátor itthon marad. A szerk.

Greetings from Down South...

süti beállítások módosítása