Alexandra Pódium

Az Alexandra Pódium Táncszínházi portrék címû sorozatában szeptember 17-én hétfõn, este hét órakor Novák Péter Goda Gábort faggatja. 

Goda Gábor a magyar táncmezőny egyik legeredetibb gondolkodója, rendezője, táncosa, koreográfusa, az Artus társulat vezetője. Goda filozofikus, állandó megismerésre törekvő, nyitott személyiség, akinek művei igen gyakran irodalmi alapokon nyugszanak, ezért alkotói útja olvasónaplók sorozatának is felfogható.
Szeptember 28-án, pénteken este hét órakor kezdődik Emlékpróba című műsor. Az Alexandra Könyvesház Pódiumán 2005 tavaszától kezdődően számtalan alkalommal élvezhették a nézők Kaszás Attila Diótörő című műsorát, melyben meghívott színész kollégáival beszélgetett a mesterségről, a kulisszák előtti és mögötti világról, olyan oldott hangulatban, mintha csak a színésztársalgóban ücsörögnének. Az Emlékpróba című programsorozat nemcsak Kaszás Attilának szeretne emléket állítani, hanem ezt az atmoszférát is szeretné megőrizni. Rudolf Péter barátja szellemiségében szeretné folytatni azt a hagyományt, amelyben a magánemberi beszélgetés komolysága és játékossága, az anekdotázás és a vallomás műfaja kiegészíti egymást. Rudolf Péter Básti Julit látja vendégül.
Szeptember 30-án, vasárnap délután öt órakor Alföldi Róbert Lázár Kati, Kossuth-díjas színművésznőt látja vendégül.

Forrás: Alexandra Pódium

süti beállítások módosítása