Anconai szerelmesek

Kedves Hölgyeim és Uraim! Szervét Tibor, a Radnóti Színház színmûvésze fordulok Önökhöz. Egy jótékonysági színházi elõadásra invitálom Önöket.


Jelenet az előadásból

A Radnóti Színház és a Vidám Színpad csapata segít most újra színpadra állítani egy különleges előadást, az Anconai szerelmesek-et, amely a Radnóti Színház egyik nagyszerű sikerszériája volt és amellyel támogatunk egy számomra igen fontos ügyet, Domina Imre beteg gyerekek terápiás lovagoltatásával foglalkozó alapítványát. 

Az előadás időpontja: 2007. november 3. szombat 19 óra helyszíne: Vidám Színpad (Bp., VI. Révay u. 18.


Jelenet az előadásból

Kérem tisztelettel mindazon barátaink, barátaink barátai és üzletfelei segítségét, akik képesek és hajlandók az alábbi ügyet támogatni:
Domina Imre évek óta, minden térítés nélkül (!) foglalkozik beteg gyerekek terápiás lovagoltatásával. Eddig kb. 40 súlyosan sérült gyerek vett részt terápiás foglalkozáson.  A gyerekek gyógyulása azonban mindaddig illúzió és sajnos Imre munkája mindaddig szélmalomharc, amíg a foglalkozások szabad ég alatt zajlanak, kiszolgáltatva az időjárás szeszélyeinek.  Csak akkor tudnak előrelépni, ha sikerül "tető alá hozni" egy fedeles foglalkoztatót, amely lehetővé teszi, hogy minél több sérült gyermek minél folyamatosabban járhasson terápiás kezelésre. Ennek érdekében jött létre a PaciDoki Alapítvány, és reméljük, hogy ennek az ügynek most Ön is támogatójává válik.

Adományaikat 10.000,- és 15.000,- Ft között várjuk az alábbi számlaszámra:
10103812-54432800-01000001
A támogatás átutalásával Ön jogosult lesz az adományjegyekre,  - I., II. és III. kategóriás jelzéssel - melyek a Radnóti Színház szervezésén vehetők át Gieler Évánál (tel: 322-1071).
I. kategória: 14-15.000,- Ft/fő,
II. kategória 12-13.000,- Ft/fő,
III. kategória 10-11.000,- Ft/fő.

Az adományozók a jegyek átvételekor választhatnak - az adott kategórián belül - a rendelkezésre álló helyek között.
Imre tevékenysége komoly figyelmet kapott eddig a médiában: foglalkozott vele a Magyar Televízió Este, illetve Sorstársak című műsora, a Kossuth Rádió, a Petőfi Rádió, a TV2 Aktív c, műsora, a Klub Rádió, a Népszabadság, a Nők Lapja és filmet készített a Duna Televízió is. 
Köszönöm a figyelmüket, várjuk Önöket szeretettel! 

Szervét Tibor

 Érdeklődni lehet:  papzsuzsanna@radnotiszinhaz.hu

Forrás: Radnóti Színház
Fotók: Keserű István

süti beállítások módosítása