Nagy Ervin Madridban

Jövõ májusban kezdik forgatni Madridban azt a spanyol-kanadai-magyar koprodukcióban készülõ filmet, melyben Melanie Griffith és Michael Madsen mellett Nagy Ervin is fõszerepet kapott - mondta el az MTI-nek Kántor László, a My Sweet Stranger címû alkotás magyar producere.

Nagy Ervin az Overnight c. filmben
A spanyol Maria de Kannon Clé rendezi a készülő filmet, mely egy igazi "ütközéstörténet". Négy szerelemről szól, amelynek szereplőit a véletlen hozza össze - mondta el Kántor László. Kisebb szerepet kapott az alkotásban az új Tüskevár Matula bácsija, Kovács Lajos is. A filmnek magyar operatőre lesz, később derül ki, hogy pontosan kicsoda.
 
Nagy Ervin olyan színészek mellett szerepel majd, mint Melanie Griffith, a Sin City Bobját alakító Michael Madsen, aki Tarantino kedvenc férfi színésze. A vágy titokzatos tárgya című Luis Bunuel-filmben is látott Ángela Molina, valamint a Jean-Pierre Jeunet Hosszú jegyesség című munkájából is ismert Albert Dupontel is csatlakozott az alkotáshoz. A My Sweet Stranger executive producere Nick Nolte.

Kántor elmondta, hogy a 2,3 millió euró (mintegy 575 millió forint) költségvetésű film forgatása májusban kezdődik Madridban és várhatóan a jövő év végére fejeződik majd be.

Nagy Ervin 1999-ben végzett a Színművészeti Egyetemen, a mozik közönsége az Overnight  a Régimódi történet, a Mansfeld, az Állítsátok meg Terézanyut, a Hídember, valamint az Ámbár tanár úr című filmekből ismerheti.

(forrás: MTI)

 
Kapcsolódó anyagok:

Magyar filmszínészek: Videó-interjú Nagy Ervinnel >>

 
 

süti beállítások módosítása