HARU SPEX

A Finita la Commedia társulat HARU SPEX - képtelen létfilozófia - címû új bemutatója 2007. november 9-10-én (péntek-szombat) 19 órakor látható a Mûcsarnok gyönyörû Apszis-Oldalhajó terében.

Az alkotócsoport rendhagyó, szokatlan megjelenése különleges performance-t ígér. "Az éjszaka ártalmatlan, planéta nem ver." Lássuk az új-generációs képzőművész performerek miként bűvölik az időt!

Haru Spex
 - képtelen létfilozófia -

Alkotó-előadók:
Szenteleki Dóri, Borsos-Lőrinc Lilla, Tóth Gergely (TH),
Verebics Ágnes,  .page., Borsos János, Esek Ildikó

Alkotó-rendező: O. Caruso

Mára az élet majd minden területét eluralja az információ áradat . A nyomába szegődött permanens adrenalin-szivárgás függői lettünk. Míg számunkra  (többnyire) kódolható síkon, addig egy másképp gondolkodó (művész) számára a világ mindinkább egy kusza szövevényű tömbként, hullámként, foszlányként jelenik meg. Ez a hullám nem akad fenn az uniformizált és kategórikus gondolkodás és érzékelés szintjén, hanem akadálytalanul törekszik a tudat belseje felé, egy mélyebb megismerés vonzásában. Ott hatalmasabb törvényeknek engedelmeskedve  s annak alárendelve folytatja életútját mint egy (számunkra) szokatlan energiával telített  képtelen létfilozófia. Mi történik, ha egy alkotó struktúra egy, a létmisztériumhoz kötődő  képtelen létfilozófiával ütközik? Valami nagyon izgalmas, a duplafenekű életspirál mentén megjelenő szellemi matéria, mely alkotássá, a mi esetünkben "HARU SPEX"-é párlódik.

Támogatók: OKM, NKA, Flórián Műhely, Műcsarnok

Forrás: Finita la Commedia

süti beállítások módosítása