Krétakör árverés

A tavalyi évhez hasonlóan újra jótékony célú árverést szervez a Krétakör Színház, ismét Lukács Zsolt fotóiból, aki idén a társulat Peer Gynt hazájában, Bergenben tett vendégjátékán örökített meg néhány pillanatot. Összesen hét bekeretezett, egyedi felvétel kerül virtuális kalapács alá, amelyek semmilyen más formában nem kerülnek forgalomba. A fotókat a színészek adott jelenettõl ihletett dedikációi teszik páratlan emlékké, egyedi ajándékká.

A fényképek egyenkénti kikiáltási ára 5000,- forint, a teljes bevételt két, újonnan alakult, frissen végzett színészekből álló csapatnak, a KoMa és a HOPPart társulatnak ajánljuk fel.

A licitálás menete:

A www.kretakor.hu ÜZENŐFALÁN lehet licitálni az itt megtalálható hét fotó bármelyikére. Kérjük, hogy a név rubrikába a neve mellé írja oda a kép számát is, hogy mindig mindenkinek egyértelmű legyen, hogy melyik képre vonatkozik az ajánlat.

Az árverés december 21-ig tart, a képeket pedig Bajza utcai irodánkban még karácsony előtt átveheti a legmagasabb összegeket ajánló vásárlók.

Tehát a kikiáltási ár 5.000 forint; jó játékot kívánunk és előre is köszönjük a felajánlásokat!

Krétakör Színház

süti beállítások módosítása