Nézői nyilatkozat

Jászay Tamás "Párhuzamos történetek" címû írására érkezett olvasói reakciókból kiderült számunkra, a színházi nézõk is ellenzik azt, hogy a színházi vezetõk kiválasztása politikai alapon történjen meg. Olvassa el Ön is a nyilatkozatot, és ha egyetért, csatlakozzon.

Mi, a színházi eseményekhez, művészethez elvileg nélkülözhetetlen nézők ezennel kijelentjük, hogy a színház a gondolat szabad kifejezésének terepe.

 

Tiltakozunk az ellen, hogy a szabad művészeti alkotások létrehozására, a mi szórakoztatásunkra, szellemi fejlődésünk elősegítésére megalakított színházak igazgatóválasztásai rendre politikai csatározássá válnak. 

 

Elvárjuk, hogy a nézők és alkotók közös képviseletére megválasztott hivatalnokok a legjobb tudásuk szerint kizárólag szakmai szempontok alapján hozzák meg kultúrpolitikai döntéseiket.

 

Mi az állam működéséhez nélkülözhetetlen adófizetők ezennel kijelentjük, hogy a továbbiakban betekintést igénylünk minden olyan pályamunkába, amelyet a közpénzből finanszírozott színházak vezetői székének elnyerésére benyújtanak.

Kérjük, mutassák meg a felelős politikusok Szeged példáján, hogy felül tudnak emelkedni a napi politikán és képesek hosszú távon gondolkodni egy színház és egy város jövőjéről.

SubmitKaposvar) { if ( strlen( trim( $G->alairas_nev ) ) && strlen( trim( $G->alairas_foglalkozas ) ) ) : $Qcheck = new Query("select * from kaposvar where lower(nev) = ? and foglalkozas = ?"); $Qcheck->run(mb_strtolower($G->alairas_nev), $G->alairas_foglalkozas); if (!$Qcheck->numrows) { $Qinsert = new Query ("insert into kaposvar (nev, foglalkozas, ido) values (?, ?, NOW())"); $Qinsert->run(ucwords(mb_strtolower($G->alairas_nev)), mb_strtolower($G->alairas_foglalkozas)); } endif; } $Q = new Query ("select * from kaposvar order by ido desc"); $Q->run(); ?>

A Nyilatkozat online aláírói (numrows; ?>):

fetchrow()) { ?> ˇ nev?> - foglalkozas?>   (ido?>)

 

Írja alá Ön is a Nyilatkozatot:

Név:      Foglalkozás:     

süti beállítások módosítása